SLUTT FOR GODT?: En kilde nær Miley Cyrus og Liam Hemsworth sier til nettsiden Radaronline at Miley kjemper desperat for å redde forholdet etter at kjæresten dro alene til hjemlandet Australia. Foto: All Over Press
SLUTT FOR GODT?: En kilde nær Miley Cyrus og Liam Hemsworth sier til nettsiden Radaronline at Miley kjemper desperat for å redde forholdet etter at kjæresten dro alene til hjemlandet Australia. Foto: All Over PressVis mer

- Hun er livredd for å miste ham

Miley Cyrus prøver alt for å redde forholdet til Liam Hemsworth.

SEOGHØR.NO: Bruddryktene rundt Miley Cyrus (20) og hennes forlovede Liam Hemsworth (23) har svirret siden februar, da Liam skal ha funnet tonen med «Mad Men»-stjernen January Jones på en Oscar-fest.

Miley skal også ha blitt anklaget av kjendisbloggeren Perez Hilton for å ha vært utro med «Gossip Girl»-stjernen Ed Westwick.

De siste dagene har Miley blitt observert uten forlovelsesringen hun fikk av Liam på fingeren, mens Liam de siste dagene har oppholdt seg alene i sitt hjemland Australia.

Nå hevder en kilde nær paret at Miley kjemper desperat for å redde forholdet.

- På utsiden liker Miley å spille tøff og å la det se ut som om ingenting bryr henne, men inni seg ønsker hun å bli elsket og frykter hun aldri vil klare å kapre en mann som er like fantastisk som Liam, sier kilden til nettsiden Radaronline.

Kilden hevder at Liam før han flørtet med Jones skal ha blitt lei av Mileys ville festliv og opptredener i stadig mer avslørende antrekk.

- Nå som Liam tilbringer tid vekk fra henne, kan han komme til å konkludere med at hun ikke er den rette for ham. Det gjør henne livredd.

Verken Liam eller Miley har så langt kommentert de siste bruddryktene.

LES OGSÅ:
Miley fjernet forlovelsesringen