Hun er Lindex sin nye modell

Penélope Cruz viser seg fram i tre reklamekampanjer.

TRE KAMPANJER: Skuespillerstjernen viser seg fram i tre reklamekampanjer for kleskjeden.
TRE KAMPANJER: Skuespillerstjernen viser seg fram i tre reklamekampanjer for kleskjeden. Vis mer
SEOGHØR.NO: Skuespillerstjernen Penélope Cruz (38) skal være med i tre reklamekampanjer for kleskjeden Lindex denne våren. Det melder kjeden i en pressemelding.

Kampanjene skal bindes sammen til én story der man følger stjernen over en helg. Fredag er hun på en glamorøs fest, lørdag er hun hjemme i sine favorittplagg, og søndag viser hun sommerens «it-plagg» i en Middelhavsvilla.

- Med sin sofistikerte eleganse tilfører Penélope Cruz en vidunderlig kvinnelig og feminin følelse til kampanjen. Kombinasjonen av hennes livlige personlighet, et glamorøst filmstjerneliv og en dose humor gjør dessuten kampanjene både morsomme og spennende, forteller Johan Hallin, Director of Concept & Marketing i Lindex.

Cruz har følgende å si om modelljobbingen for Lindex:

- Det har vært veldig moro å være modell for et stort, internasjonalt moteforetak som Lindex. Jeg liker klærne, de passer virkelig min egen stil, forteller hun.

Skjønnheten bekreftet for ikke lenge siden at hun er gravid, og venter sitt andre barn. Da hun i mars var på badeferie på Barbados, viste hun fram sin voksende mage.

Cruz er ikke den eneste superstjernen som denne våren skal vise fram klær. I mars kom det første reklamebildet av Beyonce Knowles, som kleskjeden H&Ms nye ansikt utad. Hun skal vise sommerkolleksjonen, som er i salg fra mai.

Lindex-kolleksjonen må man derimot ikke vente lenge på. plaggene selges på nett og i butikk fra 24. april.

LES OGSÅ: Kan ikke lenger skjule babymagen