- Hun er like vakker som da jeg traff henne

Fotballstjernen David Beckham er fremdeles like forelsket i kona Victoria.

SEOGHØR.NO: Stjerneparet David (38) og Victoria Beckham (39) traff hverandre for første gang i 1997. Victoria hadde da nettopp slått gjennom med Spice Girls, og David var fotballstjerne på Manchester United. Paret møttes da Victoria var å så på laget til David spille kamp.

- Jeg spilte en kamp med Manchester United mot Chelsea i London. Da kom Victoria bort sammen med manageren min. Jeg var veldig sjenert, så jeg sa bare hei og dro videre. Jeg var ganske skuffet over at jeg ikke fikk snakket litt mer med henne, men neste gang hun kom på kamp benyttet jeg muligheten bedre og fikk telefonnummeret hennes, sier Beckham ifølge Contactmusic.com.

- Victoria er like vakker nå som da jeg traff henne. Jeg er ikke så sikker på om det samme gjelder for meg!

Paret, som giftet seg i 1999, har fire barn sammen. David forteller at øyeblikket da han fant ut at Victoria var gravid for første gang var hans livs beste øyeblikk.

- Det å finne ut at man skal bli far er den beste følelsen du noen gang kan ha. Ingen ting føles bedre enn det. Det å se noe som man har skapt sammen som par, har Beckham uttalt til den franske TV-kanalen TF1.

David fikk først tre gutter, før det endelig ble en liten prinsesse på familien Beckham. David innrømmer at han er mer overbeskyttende ovenfor datteren Harper enn for sine tre sønner Brooklyn (14), Romeo (10) og Cruz (8). Fotballspilleren spøker med at han kommer til å låse datteren inne i et tårn, slik som eventyrfiguren Rapunzel, så hun ikke kan møte gutter.

- Absolutt ikke. Hun skal ikke gå ut. Hun skal være som Rapunzel og bo oppe i tårnet! Det å ha en datter er helt annerledes enn å ha en sønn. Jeg sier ikke at jeg elsker datteren min mer, men guttene er med uavhengige. En liten jente vil ha pappaen sin, hun vil ha oppmerksomhet fra jentene og at moren skal passe på henne. Det er en helt annen greie.

LES OGSÅ:  Slik gjør en ekte svigermors drøm