- Hun er like dum som meg

Suzanne Aabels forlovede avslører hvorfor de to passer så godt sammen.

SEOGHØR.NO: Suzanne Aabel (33) er for tiden aktuell i «Bloggerne» sesong to. I september avslørte hun på sin egen Facebookside at hun hadde forlovet seg med kjæresten Tomas Pettersen (34).

Da Seoghør.no møtte paret på lanseringsfest for sesong to av «Bloggerne», røpet de hvorfor de passet så godt sammen.

- Det er ikke to av Suzanne. Hun er unik. Hu er like dum som meg, så da er det liksom deilig. Vi ler av de samme teite tinga. Så prøve vi å lure hverandre alltid, også skjønner vi det alltid, så hu er like dum som meg, smiler Tomas.  

Suzanne Aabel bryter inn med generelle forholdstips, godt akkompagnert av et lite stikk i siden til Tomas. Han har nemlig fridd, men ikke kjøpt noen ring.

FORLOVET: Suzanne Aabel og forloveden Tomas Pettersen var strålende lykkelige på lanseringen av «Bloggerne» sesong to.
FORLOVET: Suzanne Aabel og forloveden Tomas Pettersen var strålende lykkelige på lanseringen av «Bloggerne» sesong to. Vis mer

- Vi er kjempedumme og kjefter på hverandre hele tiden. Så har vi aldri sex, det tror jeg er den hemmelige oppskriften til et bra forhold da. Å være sinte, sure, ikke gi de forlovelsesringene dama di ønsker seg... Fri til hun du elsker og skryte på seg at hun skal få en ring, avslutter Suzanne Aabel.

Gifter seg neste sommer

Men da vi spør Tomas om han altså har fridd, men ikke kjøpt ring, oppstår det plutselig hørselsproblemer.

- Hæ? Jeg hører ikke helt nå, fleiper Tomas.

De to har vært kjærester siden juli men har kjent hverandre siden 2007.

- Jeg er veldig forelsket i Tomas. Selv om vi ikke har vært sammen så lenge, så kjenner vi hverandre godt, sa hun til Seoghør.no i september.

- Jeg gleder meg veldig til å gifte meg. Vi regner med at bryllupet kommer til å skje i Oslo neste sommer.

BLOGGERE: Marna Haugen, Suzanne Aabel, Eirin Kristiansen og Sophie Elise Isachen er aktuelle i sesong to av «Bloggerne». Foto: Stella Pictures
BLOGGERE: Marna Haugen, Suzanne Aabel, Eirin Kristiansen og Sophie Elise Isachen er aktuelle i sesong to av «Bloggerne». Foto: Stella Pictures Vis mer

Sammen med Marna Haugen, Eirin Kristiansen og Sophie Elise Isachen er Suzanne aktuell i sesong to av «Bloggerne».

Se dem i aksjon på skjermen onsdag klokken 20.00 på TV2 Bliss.

LES OGSÅ: Avslørte frieri på Facebook

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.