Irina Shayk, Lady Gaga og Bradley Cooper:

- Hun er lei av alle historiene

Var alt bare et spill for galleriet?

LEI: Mange har spekulert på om det er romantiske følelser mellom Lady Gaga og Bradley Cooper. Det er Irina Shayk lei av. Foto: NTB Scanpix
LEI: Mange har spekulert på om det er romantiske følelser mellom Lady Gaga og Bradley Cooper. Det er Irina Shayk lei av. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I dagene etter Oscar-utdelingen natt til søndag har særlig «A Star is Born»-stjernene Lady Gaga (32) og Bradley Cooper (44) fått mye oppmerksomhet.

Duoen opptrådte under utdelingen, og leverte en svært følelsesladd fremføring av låten «Shallow» fra den populære filmen. Kjemien mellom duoen har siden den gang blitt heftig omtalt i internasjonal presse, og flere har spekulert på om det har oppstått følelser mellom de to i virkeligheten.

At det få dager før utdelingen ble kjent at Lady Gaga hadde brutt forlovelsen med agenten Christian Carino (50), har ikke akkurat bremset ryktebørsen.

Allerede før Oscar-utdelingen var det flere som hadde bitt seg merke i den gode kjemien mellom stjernene. At duoen under fremførelsen av låten satt tett inntil hverandre og så hverandre lidenskapelig inn i øynene, er det imidlertid mange som har reagert på.

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Nå går spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

Lidenskap foran kjæresten

Bradley la også armen sin kjærlig rundt Lady Gagas liv - mens kjæresten, Irina Shayk (33), satt på første rad i salen.

Irina så på sin side ikke ut til å bry seg stort om spekulasjonene om en romanse mellom kjæresten og sangstjernen. Under utdelingen smilte hun, og gratulerte både Bradley og Lady Gaga da sistnevnte stakk av med den gjeve prisen for «Beste originale sang».

Nå viser det seg derimot at dette muligens bare var et spill for galleriet, da The Sun kan melde at modellen allerede før utdelingen hadde sluttet å følge Lady Gaga i sosiale medier.

KLEM: Irina ga Lady Gaga en god klem da hun vant pris under Oscar-utdelingen. Foto: NTB Scanpix
KLEM: Irina ga Lady Gaga en god klem da hun vant pris under Oscar-utdelingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lei av spekulasjonene

Nettstedet skriver at Irina er lei av å lese spekulative historier om at kjæresten og sangeren er mer enn bare venner.

- Historiene om at Irina er lei av Lady Gaga har noe sannhet i seg. Det er ikke sånn at hun misliker henne eller er sjalu på henne, men hun er lei av de konstante historiene om Gagas «nære» forhold til Bradley, forteller en kilde.

STOLT: Irina satt mellom Bradley og Lady Gaga under utdelingen, og fikk et kyss av kjæresten. Foto: NTB Scanpix
STOLT: Irina satt mellom Bradley og Lady Gaga under utdelingen, og fikk et kyss av kjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun er vant med utroskapsrykter, hun har tross alt datet Cristiano Ronaldo, men dette har pågått for lenge, og hun vil at det skal ta slutt, fortsetter kilden.

Videre uttaler kilden at modellen er svært lykkelig over at filmen har gjort det så bra, og at hun storkoste seg under prisutdelingen med Bradley.

Dagen etter så det imidlertid ikke ut til at stemningen var helt på topp mellom Irina og Bradley, da de ble avbildet i trafikken i Los Angeles mandag.

DÅRLIG STEMNING: Bradley og Irina avbildet mandag. Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG STEMNING: Bradley og Irina avbildet mandag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen har vært sammen siden 2015, og i 2017 ønsket de sitt første barn, datteren Lea, velkommen til verden.

Avslørt av kroppsspråket

Til tross for at det ikke skal være noen romantiske følelser mellom Bradley og Lady Gaga, er ikke alle overbevist.

The Oprah Magazine har satt en kroppsspråksekspert på saken, og hun mener at duoens fysiske kontakt skriker tiltrekning.

Se hva kroppsspråkseksperten mener avslører skuespillerduoen i videoen:

REAKSJONER: Det er mange som har ment at «Shallow»-opptredenen til stjernene Lady Gaga og Bradley Cooper avdekket romantiske følelser mellom de to. Nå har en ekspert på kroppsspråk uttalt seg. Vis mer

- En kode mellom kvinner

En av dem som har reagert kraftig på Bradley og Lady Gagas fremførelse under Oscar-utdelingen, er den tidligere «Spice Girls»-stjernen Mel B (43).

- Gode gud, jeg synes dette var skikkelig ukomfortabelt på vegne av Bradleys kjæreste, fortalte 43-åringen under «Good Morning Britain»-sendingen mandag, ifølge People.

Videre sa Mel B at duoen hadde «et forelsket blikk til hverandre», men at hun virkelig håpet at den elektriske energien mellom dem bare var for å lage show.

- Jeg håper dette var en del av fremførelsen, for det finnes en kode mellom kvinner, og forhåpentligvis er det ikke … Forhåpentligvis er dette kun profesjonelt.

Romanseryktene lever også i beste velgående i sosiale medier. Etter den hete fremførelsen tok nemlig en rekke fans til Twitter for å uttrykke sin oppfatning av hva som foregår. Og mange nevnte at opplevelsen må ha vært vond å se på for Irina Shayk.

Hyllet i takketalen

Da Lady Gaga vant Oscar-statuetten for «Beste originale sang», nevnte hun selvfølgelig Bradley, som er filmens regissør, manusforfatter, produsent og hovedrolleinnehaver, i takketalen:

- Det er ikke en eneste person på denne jorda som kunne sunget denne sangen sammen med meg, enn deg, Bradley. Takk for at du trodde på oss. Tusen, tusen takk, sa hun fra scenen.

Forrige måned ble det også en tårevåt affære da Lady Gaga vant Golden Globe-pris for sangen «Shallow».

- Jeg må bare si, som kvinne i musikkbransjen, at det er vanskelig å bli tatt seriøst som musiker og låtskriver. Men disse tre mennene løftet meg opp og støttet meg. Bradley, jeg elsker deg, åpnet 32-åringen talen sin med da.

LES OGSÅ: Dette gjør han nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer