- Hun er lei av å være for tynn

Derfor har Renee Zellweger nå lagt på seg 4,5 kilo.

FØR: Renee Zellweger har fått mye kritikk for sin ekstremt slanke ramme. Her fra en fest på the Beverly Hilton Hotel 1. mai i år.  Foto: All Over Press
FØR: Renee Zellweger har fått mye kritikk for sin ekstremt slanke ramme. Her fra en fest på the Beverly Hilton Hotel 1. mai i år. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Oscar-vinner Renée Zellweger (41) er blant Hollywood-stjernene som har fått mye omtalte for vekten sin de siste årene.
 
Amerikanske medier har lenge kritisert 41-åringen for hennes syltynne figur, og hevder hun er et dårlig forbilde for unge filmfans. At hun angivelig skal ha nektet å legge på seg i forbindelse med den tredje «Bridget Jones»-filmen, har også skapt furore blant slanke-kritikere.

Nå har imidlertid skuespillerstjernen sett seg lei alt vektmaset, og bestemt seg for å legge om livsstilen, skriver Contact Music. 

Ifølge venner av 41-åringen har hun valgt å kutte ned på sin strenge diett- og treningsplan, og stjernen skal allerede ha gått opp 4,5 kilo. 

- Renee er fortsatt opptatt av å være i toppform, men hun har skjønt at det å være for tynn ikke er attraktivt. Hun har vært besatt av å være tynn så lenge, at det å kunne slappe litt av har vært en lettelse for henne, sier en venn av stjernen til Now Magazine.

Skuespillerkjæresten Bradley Cooper (35) skal også være en av årsakene til at «Bridget Jones»-stjernen, som var kjent for å jogge flere mil opptil fem ganger i uken, har sluttet å fokusere så mye på vekten sin.

Ifølge venner av paret liker nemlig Cooper best kvinner «med litt kjøtt på kroppen»

- Renee kuttet ut meieriprodukter for lenge siden, men Bradley elsker is og ost og Renee har begynt å gjøre det samme. Poteter er tilbake på menyen også. Bradley har overtalt henne til å slappe av litt og hun elsker det. Han har vært veldig bevisst på å fortelle henne at han liker kvinner med litt kjøtt på beina og Renee har gjort sitt beste for å følge hans ønsker, sier en kilde.

Skuespillerinnen skal også være veldig fornøyd med sitt nye og sunnere utseendet.

- Hun var så tynn at ansiktet hennes så helt hult ut. Men nå som litt av fylden har kommet tilbake, ser hun så mye yngre ut, sier kilden videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Renee er fortsatt radmager