- Hun er lei av å se ut som en and

TV-stjernen trosser smertene for å gjøre om på hele fjeset.

OPERERER SEG MER NATURLIG: Katie Price hevder barna gjør narr av hennes kunstige utseende og vil nå blant annet fjerne Botox og fyll i leppene. Foto: All Over Press
OPERERER SEG MER NATURLIG: Katie Price hevder barna gjør narr av hennes kunstige utseende og vil nå blant annet fjerne Botox og fyll i leppene. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Glamourmodellen Katie Price - også kjent som Jordan - er kjent for å å ha fikset på det meste på kroppen.

32-åringen har flere ganger forstørret brystene, i tillegg til å ha endret på både lepper og kinn og å ha fått sprøytet inn anti-rynke middelet Botox.

Men neste gang Price legger seg under kniven, er det for å gå tilbake til en mer naturlig stil, ifølge Daily Mirror.

- Hun er lei av å se ut som en and, skriver den britiske avisa tirsdag.

I juli snakket Katie selv om at hun bestemte seg for å slutte med de kunstige inngrepene etter at barna hennes begynte å gjøre narr av henne.

- Barna mine kaller meg Daffy Duck og ler av mitt oppblåste og hovne ansikt. Store røde lepper, langt mørkt hår og sminke - det er sant, jeg ser ut som en and, skal Katie ha sagt.

En kvinne som kaller seg Katies «kosmetiske terapeut»,, Nilam Patel, sier ifølge Daily Mirror til New! Magazine at den skandaleombruste modellen allerede har startet arbeidet med å fjerne Botoxen og redusere størrelsen på leppene.

- Det er en svært smertefull prossess. Hver gang vi prøver å løse opp fyllet i leppene, kan de svulme opp for opptil to uker. Derfor ser det ut som om hun har lagt inn mer, når hun faktisk har redusert dem.

Patel hevder Katie har vært uheldig med flere av sine tidligere operasjoner.

- Du kan bare legge inn en viss mengde Botox. Hun skal stoppe, la alt forsvinne og starte på nytt.

- Hun vil også gjøre endringer på brystene sine. Jeg tror ikke hun er avhengig av operasjoner. Jeg tror hun er avhengig av å forbedre sitt image, sier Patel.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 kl 20. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg har ødelagt utseendet mitt..