- Hun er kveldens verst kledde for annet år på rad

Se vår bildespesial fra nattens Teen Choice-utdeling og kast terning på stjernene!

RIS OG ROS: Chlöe Moretz, Nina Dobrev, Britney Spears og Rita Ora var blant gjestene som deltok på nattens Teen Choice Awards. Stjernenes antrekk for kvelden har fått blandede reaksjoner fra motepressen. Foto: Scanpix
RIS OG ROS: Chlöe Moretz, Nina Dobrev, Britney Spears og Rita Ora var blant gjestene som deltok på nattens Teen Choice Awards. Stjernenes antrekk for kvelden har fått blandede reaksjoner fra motepressen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I natt gikk Teen Choice Awards av stabelen og stjernene strømmet til Galen Center i Los Angeles for å delta på prisutdelingen.

Blant gjestene var Nina Dobrev (26) kjent fra den populære TV-serien «The Vampire Diaries», Britney Spears (33), Rita Ora (24) og «Carrie»-stjernen Chlöe Grace Moretz (18).

Sistnevnte har fått kritikk i motepressen for sitt antrekk for kvelden.

– Dette Adam og Eva-inspirerte antrekket gjør at Chlöe blir Teen Choice Awards verst kledde for annet år på rad, skriver nettstedet E! Online.

Britney på sin side har skapt delte reaksjoner med sin dypt utringede, lårkorte Mikael D-kjole.

Se bildegalleri her: (Saken fortsetter under galleriet)


Noen synes at popstjernen glødet i den glitrende kreasjonen, mens andre først og fremst mener at 33-åringen ikke har noe å gjøre på en prisutdeling for tenåringer.

Rita Ora fikk også både ris og ros. Hun ankom i en helrød dress.

Nina Dobrev, ikledd en tettsittende kjole med gjennomsiktige områder signert Zuhair Murad, ble hedret flere ganger i løpet av kvelden.

Kast terning på stjernene under!
[views:embed:node_embed:block:81155]

Blant annet sikret den bulgarske skjønnheten seg prisen for beste kvinnelige skuespiller innenfor SciFi/Fantasy-sjangeren.


Tidligere i år ble det kjent at Dobrev skulle slutte i «The Vampire Diaries», og under takketalen sin valgte 26-åringen å ta et siste farvel.

– Forandring er nødvendig for at man skal vokse og lære, og å bli et bedre menneske. Nå som dette kapittelet i livet mitt er over, ser jeg tilbake på det med et takknemlig hjerte og et smil, sa Dobrev fra scenen.

Se hele vinnerlisten fra årets Teen Choice Awards her! (ekstern lenke)

LES OGSÅ: Britney kan være umyndiggjort for alltid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer