KRITISK: - Hun gikk blant annet for å sove i to, tre timer mens andre drev og jobbet, sier Siv Annie Bjørnvåg om den hjemsendte «Farmen»-deltageren Marianne. Foto: Alex Iversen/TV 2
KRITISK: - Hun gikk blant annet for å sove i to, tre timer mens andre drev og jobbet, sier Siv Annie Bjørnvåg om den hjemsendte «Farmen»-deltageren Marianne. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

- Hun er kvass, lat og provoserte meg veldig

«Farmen»-deltager Siv Annie Bjørnvåg går knallhardt ut mot konkurrenten.

Publisert
SEHER.NO: «Bare» 12 deltagere er fortsatt med i kampen om å ta seg helt til topps i TV 2-serien «Farmen». Lørdag ble det nemlig klart at Marianne Wåhlberg (29) er ute av programmet etter å ha tapt tvekampen mot Siv Annie Bjørnvåg (41).

Til Seher.no legger ikke Bjørnvåg skjul på hun er sjeleglad for akkurat det.

- Jeg kan si så mye som at andrekjempevalget for meg var veldig lett. Jeg gikk hele tiden før kampen og forberedte meg på hvordan jeg skulle psyke meg opp, jeg var fast bestemt på at jeg ikke skulle reise hjem. Valget av andrekjempe var basert på noe så enkelt som at hvis jeg kom tilbake til gården, da skulle jeg trives der. Valget tok jeg med tanke på egen trivsel, sier Bjørnvåg.

Under den første «Farmen»-uka fikk TV-seerne se at Marianne tok til tårene da mannen til Siv, Ståle (40), under førstekjempevalget foran alle uttalte at han ikke kunne se at Marianne hadde gjort så mye arbeidsmessig på gården.

29-åringen selv mente hun hadde gjort mye usynlig arbeid, men det er motstanderen hennes i vårens andre tvekamp fullstendig uenig i.

- Hun var kvass, lat og provoserte meg veldig, mener hun.

- På hvilken måte?

- Hun gikk blant annet for å sove i to, tre timer mens andre drev og jobbet. Ståle burde sagt det der og da under det første førstekjempevalget, men ville vel se an hvordan det gikk etter hvert. Det synes jeg var dumt av ham, alle hadde vel trengt å sove, forteller «Farmen»-Siv til Seher.no.

Ifølge Ståles kone førte det mildt sagt dårlige forholdet til Marianne aldri til krangling mellom de to.

- Vi hadde bare ingen kjempekjemi, hun provoserte meg. Vi gikk ikke i «klinsj» med hverandre, men mye ble sagt i blikk-kontakten mellom oss.

Marianne Wåhlberg sier til Seher.no at hun ikke kjenner seg igjen i Sivs beskrivelser av henne.

- Jeg trodde ikke at vi var uvenner og det overrasket meg veldig. Jeg skjønner ikke helt hva hun har imot meg. Jeg trodde på en måte at vi var ferdig med det, at det som skjer på gården blir på gården. Jeg skjønner ikke helt dette, men det får være hennes sak, forteller Marianne, som innrømmer at forholdet til konkurrentens mann, Ståle, derimot var av det spente slaget.
 
- Hun og Ståle snakker jo sammen uansett. Selv føler jeg at jeg bidro like mye som alle andre, jeg var oppe tidlig og sto mye i smia. Under den første uka delegerte Ståle oppgavene, men unnlot å gi noe til meg og Siv. Siv har vært gift med ham i flere år og burde ikke hatt problemer med å gå bort til ham og si ifra. Verre følte jeg at det var.

Wåhlberg, som mener at hun jobbet mye alene på kjøkkenet, synes ikke det er spesielt snilt av paret Bjørnvåg å opptre som de gjør nå.

- Jeg synes det er veldig urettferdig. Siv gjør seg opp en mening på grunnlag av ingenting. En liten feil blir til en stor ting, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Eksploderte da TV-kameraene ble slått av  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer