- Hun er kraftfull og veldig vakker

Supermodellen Helena Christensen hyller Margaret Berger.

KJENDISFAN: Supermodellen Helena Christensen var imponert over både sangen og stilen til den norske Grand Prix-deltageren Margaret Berger.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør, All Over
KJENDISFAN: Supermodellen Helena Christensen var imponert over både sangen og stilen til den norske Grand Prix-deltageren Margaret Berger. Foto: Henning Jensen/Se og Hør, All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den danske skjønnheten Helena Christensen (44) er en av verdens mest kjente supermodeller. Onsdag var hun en snartur i Oslo for å lansere brillekolleksjonen hun har laget sammen med optikerkjeden Specsavers.

Der avslørte Helena til Seoghør.no at norske Margaret Berger (27) var én av hennes favoritter i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen sist helg.

– Den norske jenta var kraftfull, sterk og veldig vakker. Artistene til både Norge og Danmark hadde en fantastisk karisma.

Christensen så den internasjonale finalen på TV i Danmark med gode venner. Som kjent var det danske Emmelie de Forest som gikk av med seieren, mens Margaret endte på fjerde plass.

– Det var en helt spesiell kveld. Jeg er selvfølgelig glad for at Danmark vant, men den norske sangen var helt fantastisk. Gavin her kan vitne på at jeg sa: «Hvis Danmark ikke vinner, håper jeg det blir norsk eller svensk seier», smilte supermodellen og pekte mot assistenten ved sin side.

– Skandinavia gjorde det veldig bra. De greier å lage solide låter i Eurovision-stil, men gir det hele en tvist. Noe som har litt «edge» og melankoli, fortalte Helena til Seoghør.no.

Helena er med å kåre «Årets brillemodell 2013» for optikerkjeden Specsavers. Vinneren får en fotoshoot med Christensen i New York.

– I Specsavers-konkurransen - og ellers i livet - er det personlighet man ser etter. Jeg vil se noe som er unikt og privat, sårbart og sterkt på en gang, forteller modellen – som mener Margaret hadde nettopp dette «unike».

– Jeg gleder meg veldig til finalen i Danmark neste år!, avslørte hun.

LES OGSÅ: Fikk klær og tilbehør for 150 000 kroner i Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer