Ariana Grande:

- Hun er knust

Ariana Grande skal være veldig opprørt etter ekskjærestens dødsfall.

OPPRØRT: Den verdenskjente artisten Ariana Grande, og ekskjæresten til avdøde Mac Miller, er sønderknust etter Millers dødsfall. Foto: NTB Scanpix
OPPRØRT: Den verdenskjente artisten Ariana Grande, og ekskjæresten til avdøde Mac Miller, er sønderknust etter Millers dødsfall. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kom sjokkbeskjeden om at rapperen Mac Miller hadde gått bort bare 26 år gammel.

Representanter for artisten har foreløpig ikke kommentert hendelsen, men politikilder har uttalt til TMZ at Miller ble funnet død i sitt eget hjem rundt klokken 12.00 lokaltid.

Dødsfallet har rystet hele musikkbransjen, der i tillegg til hans egen familie, også flere kjente artister har delt sin sorg i sosiale medier.

Én det kanskje er aller mest tungt for, er hans ekskjæreste Ariana Grande (25).

- Hun er knust

For nordmenn var Miller kanskje best kjent som nettopp den populære artisten Grandes kjæreste.

Etter to år som kjærester tok forholdet imidlertid slutt tidligere i år.

Selv har Grande ikke kommentert den tragiske hendelsen, men ifølge kilder til ET skal artisten være sønderknust.

EKSER: Mac Miller og Ariana Grande gikk fra hverandre tidligere i år, etter å ha vært et par siden 2016. Foto: NTB scanpix
EKSER: Mac Miller og Ariana Grande gikk fra hverandre tidligere i år, etter å ha vært et par siden 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Grande er knust av den tragiske nyheten om Millers død. Selv om forholdet mellom dem tok slutt, delte hun et sterkt forhold til han og ville bare det beste for ham, skal kilden ha uttalt.

- Grande er veldig opprørt, la kilden til.

Forlovet seg

Da det ble kjent i mai at forholdet mellom Grande og Miller var over, delte Grande en lengre tekst på sin Instagram-story.

«Dette er en av de beste vennene mine i hele verden og favorittpersonen min på denne planeten. Jeg respekterer og elsker ham uendelig, og jeg er takknemlig for å ha ham i livet mitt på hvilken som helst måte, for alltid, uansett hvordan forholdet vårt forandrer seg og hva universet har planlagt for oss», skrev hun ifølge People.

Kort tid etter bruddet gikk det fort i svingene for Grande.

Tre uker senere ble det kjent at hun hadde funnet kjærligheten på ny med «Saturday Night Live»-stjernen Pete Davidson, og halvannen uke etter at forholdet ble kjent, sjokkerte duoen med å forlove seg.

Ifølge People skal ikke Mac Miller ha båret noe nag over ekskjærestens lynraske nye kjærlighet.

I HARDT VÆR: Fredag ble Aretha Franklin begravet i Detroit. I den forbindelse opptrådte Ariana Grande under seremonien - som ble ledet av biskop Charles H. Ellis III (60). Sistnevnte sto imidlertid for en situasjon som han seinere har måttet beklage for. Video: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er glad på hennes vegne og at hun går videre med livet sitt, uttalte han til radiostasjonen Beats 1, ifølge nettstedet.

Stengte kommentarfeltet

Selv om Mac Miller tok både bruddet og den nye lykken til Grande tilsynelatende bra, var det likevel flere fans som hadde sitt å mene om den lynraske forlovelsen.

Også nå går fansen til angrep mot den unge superstjernen, der de blant annet mener at Millers dødsfall er Grandes feil.

Enkelte påstår nemlig at Grandes lynraske forlovelse gikk hardt innpå Miller, og trigget hans rusmisbruk.

De harde påstandene skal Grande imidlertid fått nok av. Lørdag stengte hun nemlig alle kommentarfeltene på sine sosiale medier kontoer.

Også flere har reagert på den stygge behandlingen Grande har fått i etterkant av den tragiske ulykken, og tar superstjernen i forsvar.

- Er det én ting dere ikke skal gjøre, så er det å klandre Ariana Grande for hans avhengighet når han slet med dette lenge før han møtte Ariana, skriver en ved navn «aja» blant annet.

LES OGSÅ: Stjerneparet bekrefter det «alle» har snakket om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer