SUKSESSROLLE: Lisa Robin Kelly gjorde suksess som den flørtende storesøsteren Laurie i TV-serien «Et 70-talls show», som her til lands sendes på TV 2. Her er hun sammen med Danny Masterson, Topher Grace og Kevin McDonald.
SUKSESSROLLE: Lisa Robin Kelly gjorde suksess som den flørtende storesøsteren Laurie i TV-serien «Et 70-talls show», som her til lands sendes på TV 2. Her er hun sammen med Danny Masterson, Topher Grace og Kevin McDonald. Vis mer

Hun er knapt til å kjenne igjen

TV-stjernens liv har gått kun en vei etter «Et 70-talls show»...

Publisert
SEHER.NO: Skuespilleren Lisa Robin Kelly (40) ble gjennom rollen som den flørtete storesøsteren Laurie i TV-serien «Et 70-talls show» berømt over store deler av verden.

Men etter at Kelly forlot serien der hun spilte mot blant annet Ashton Kutcher og Mila Kunis i 2003, har det gått nedover både karrieremessig og privat.

40-åringen har kun spilt i en film etter suksessen med «Et 70-talls show», som her til lands sendes på TV 2, og da hennes bilde i dag dukket opp igjen i amerikanske medier, var det ikke i forbindelse med en glamorøs Hollywood-premiere...

En ydmyket Kelly måtte nemlig posere for politiet i Mecklenburg county, da hun ble arrestert for promillekjøring i North Carolina i august.

Da saken kom opp for retten i forrige måned, la Kelly seg flat og erklærte seg skyldig, ifølge TMZ.com.

Hun skal ha blitt dømt til å betale en bot og å holde seg edru i ett år, dersom hun vil unngå ytterligere straff.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kutcher-sexfilm holdes hemmelig.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer