Hun er knapt til å kjenne igjen

Skilsmissen og sykdom har slitt hardt på den populære TV-stjernen.

IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Mange tilskuere måtte klype seg i armen da «The Office»-stjernen Lucy Davis dukket opp på den røde løperen i mars. Hun var nemlig knapt til å kjenne igjen fra sin populære TV-rolle. Foto: BBC/All Over
IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Mange tilskuere måtte klype seg i armen da «The Office»-stjernen Lucy Davis dukket opp på den røde løperen i mars. Hun var nemlig knapt til å kjenne igjen fra sin populære TV-rolle. Foto: BBC/All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På starten av 2000-tallet gjorde Lucy Davis (39) stor suksess sammen med blant andre Ricky Gervais i BBC-komedien «The Office».

Men nå er det ikke lenger mye som minner om resepsjonisten Dawn Tinsley fra TV-serien som ble en hit også i Norge.

Etter at hun i fjor ble separert fra sin ektemann gjennom fem år, skuespilleren Owain Yeoman, har Davis ifølge The Sun virket stadig mer medtatt når hun har vist seg offentlig.

Vekten hennes skal også ha sprettet kraftig opp og ned, og i de siste dagene skal hun sett så tynn ut at flere nå bekymrer seg for hennes helse.

I tillegg til et turbulent privatliv har Lucy i flere år hatt flere alvorlige helseproblemer.

I 1997 ble hun rammet av nyresvikt, noe som førte til at hun måtte gjennomgå en transplantasjon. I tillegg har hun i flere år også slitt med diabetes.

Til tross for problemene er imidlertid Davis fortsatt aktiv som skuespiller, og spiller ifølge film-nettsiden IMDB.com i år i den kommende amerikanske thrilleren «Nitrate».
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Har ikke penger til forlovelsesring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer