Jason Sudeikis og Jennifer Aniston:

- Hun er klippen hans

Jennifer Aniston skal være en stor støtte for Jason Sudeikis etter bruddet hans.

NY ROMANSE? Jennifer Aniston og Jason Sudeikis har vært venner i mange år. Kan det bli noe mer mellom dem nå som de begge er single? Foto: Henry Lamb / Photowire / BEI / REX / NTB
NY ROMANSE? Jennifer Aniston og Jason Sudeikis har vært venner i mange år. Kan det bli noe mer mellom dem nå som de begge er single? Foto: Henry Lamb / Photowire / BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jennifer Aniston (51) og Jason Sudeikis (45). Kan det bli Hollywoods nye stjernepar? Det kan man i hvert fall drømme om, spesielt etter at sistnevnte i fjor ble singel etter ni år.

For et par måneder siden ble det kjent at Jason og forloveden, Olivia Wilde (36), som har barna Otis (6) og Daisy (4), hadde gjort det slutt.

Olivia skal allerede ha gått videre etter bruddet, mens 45-åringen skal ha et ønske om å vinne henne tilbake.

Nå kan det imidlertid se ut til at han søker trøst hos en annen, nemlig «Friends»-stjernen Jennifer Aniston. Duoen spilte sammen i «We're The Millers» i 2013 og «Mother's Day» tre år senere, og det har tidligere kommet frem at de har et nært vennskap.

- Det hun ser etter

Nå hevder kilder nær skuespillerne at Jennifer er blant de viktigste i livet for 45-åringen etter den brutte forlovelsen. Hun har selv gått gjennom både offentlige brudd og skilsmisser, og har helt sikkert noen forholdsvis brukbare råd å komme med.

BRUTT FORLOVELSE: Olivia og Jason var sammen i ni år og fikk to barn sammen før de gikk hver til sitt. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB
BRUTT FORLOVELSE: Olivia og Jason var sammen i ni år og fikk to barn sammen før de gikk hver til sitt. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB Vis mer

- Hun har vært en klippe for Jason gjennom dette marerittet. De snakker sammen og skriver meldinger hver dag, sier kilden ifølge Mirror, og legger til at «The Morning Show»-stjernen har hjulpet Jason med alt fra meditasjon til Zoom-fester hvor han kan slå seg løs.

Kilden røper ytterligere at Jennifer, som alltid har beundret Jason og mener han er «en vidunderlig fyr som fortjener bedre», mener Jason er akkurat den type partner hun kunne tenke seg.

GODE VENNER: Jason og Jennifer har vært gode venner i mange år. Her sammen i 2013. Foto: Carlo Allegri / Invision / AP / NTB
GODE VENNER: Jason og Jennifer har vært gode venner i mange år. Her sammen i 2013. Foto: Carlo Allegri / Invision / AP / NTB Vis mer

- Det er en følelse av at de ville ha vært perfekte for hverandre, og Jen prøver helt sikkert å finne seg en ny mann akkurat nå, sier den ikke navngitte kilden videre.

Verken 51-åringen eller Jason har foreløpig uttalt seg om påstandene om det tette vennskapet.

Ny flamme

I begynnelsen av denne måneden dukket det opp bilder av Jasons eksforlovede hånd i hånd med den ti år yngre One Direction-stjernen Harry Styles, og mye tyder på at de to nå er kjærester.

Den nyforelskede duoen falt for hverandre på settet til den kommende thrilleren «Don’t Worry Darling» hvor de begge spiller. Olivia Wilde har i tillegg regissert filmen.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

Sudeikis skal føle seg «knust» og «ført bak lyset» av den nye romansen, og skal jobbe hardt for å vinne Olivia tilbake. Hvorvidt det vil skje, eller om han finner seg en ny - for eksempel Jennifer Aniston - gjenstår å se.

Bærer ikke nag

Sistnevnte har tidligere vært gift med Brad Pitt (57) og Justin Theroux (49). 51-åringen har tidligere uttalt at hun ikke bærer noe nag overfor noen av eksene sine.

- Jeg føler ikke noe tomrom. Jeg gjør virkelig ikke det. Personlig synes jeg ekteskapene mine har vært veldig suksessfulle, fortalte hun til Elle.

Videre fortalte hun at partene ble enige om å sette seg selv og sin lykke foran et vanskelig ekteskap.

- Da det tok slutt, var det et valg som ble tatt fordi vi valgte å være lykkelige. Noen ganger eksisterer ikke lykke i ekteskapet lenger, delte hun den gang.

Hun mente også at hennes tidligere forhold bare styrker troen hun har på kjærligheten.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

- Selv når det er skummelt, selv når det gjør vondt. Det kommer alltid til å være verdt det. Jeg føler også med folk som ikke slipper andre inn lenger, deres tapte muligheter. Jeg har elsket mange mennesker, og jeg elsker at selv sprekkene i de forholdene fremdeles er vakre. Jeg ville ikke vært her i dag hvis det ikke var for hver og en av dem, sa hun om forholdene og bruddene hun har gått gjennom.

LES OGSÅ: - Han er sjalu på hennes nye flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer