- Hun er klar for å kjempe tilbake

Venner avslører at det snart vil «skje noe»...

KJEMPER TILBAKE: Sandra Bullock har den siste tiden vært mye alene. Nå har hun samlet krefter til å begynne skilsmisseprosessen. Foto: Stella Pictures
KJEMPER TILBAKE: Sandra Bullock har den siste tiden vært mye alene. Nå har hun samlet krefter til å begynne skilsmisseprosessen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Superstjernen Sandra Bullock (45) har lenge holdt seg i det skjulte, etter at fire kvinner sto frem og fortalte at de hadde hatt sex med hennes ektemann, Jesse James (40).

Nå avslører imidlertid venner av stjernen at skuespilleren er klar for å ta opp kampen mot Jesse, og begynne skilsmisseprosessen.

- Hun trengte tid vekk fra rampelyset for å finne ut av alt på egenhånd. Nå er hun klar til å slutte og gjemme seg, og til å begynne å kjempe tilbake, sier en kilde til nettstedet PopEater.

- Det er over mellom Sandra og Jesse. Det så en stund ut til at hun kunne komme til å tilgi ham, men ikke nå. Alt for mye har hendt etter at hun begynte å tilbringe tiden alene. Hun har forstått at hun fortjener bedre. Det kommer ikke til å bli lett for henne, men hun er en utrolig sterk kvinne. Hun kommer seg gjennom dette.

Det har blitt hevdet at Sandra, som ble avbildet tidligere denne uken uten gifteringen på, har skrevet dagbok den siste tiden, for å hjelpe henne gjennom ekteskapsproblemene.

- Hun har vært gjennom en av de verste offentlige og hjerteskjærende utroskapsskandalene man kan forestille seg, og hun har opplevd alt fra sjokk til sorg og utrolig sinne og latterliggjøring, sier en kilde ifølge Female First.

- Sandra kan ikke tro at hun falt for en mann som endte opp å være sånn her. Dagboken hjelper henne å frigjøre følelsene sine.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Bruker ikke lenger gifteringen