KLARE FOR BARN: Justin Theroux og Jennifer Aniston giftet seg for kun noen uker siden, men ønsker allerede å sette i gang med å stifte en familie.  Foto: NTB scanpix
KLARE FOR BARN: Justin Theroux og Jennifer Aniston giftet seg for kun noen uker siden, men ønsker allerede å sette i gang med å stifte en familie. Foto: NTB scanpixVis mer

- Hun er klar for å få barn

Nygifte Jennifer Aniston ser på muligheten for å adoptere.

SEOGHØR.NO: Det er kun noen få uker siden vakre Jennifer Aniston (46) giftet seg med Justin Theroux (44) etter å ha vært forlovet i tre år.

Den hemmelige seremonien ble holdt i parets luksusbolig i Bel Air i Los Angeles med gjester som  «Friends»-kollega Lisa Kudrow (52), mediamogul Howard Stern (61) og talkshow-vertinne Ellen DeGeneres (57) på gjestelisten.

Tidligere denne uken lettet hun på sløret da hun for første gang dukket opp på filmpremiere med en vakker giftering på fingeren.

Selv om paret fremdeles nyter lykkelige hvetebrødsdager, virker det som de allerede er klare for å ta nok et steg videre i forholdet.

Ifølge nettsiden Contactmusic ønsker nemlig Hollywood-paret å stifte en familie - og det veldig snart.

- Jennifer er i kontakt med kjendisvenninnene Charlize Theron og Sheryl Crow for å søke råd rundt adopsjon. Barna deres er unge og de ønsket begge å få barn sent i livet, så de vet hva hun går gjennom, sier en kilde til nettsiden.

Får råd fra venninner

TOBARNSMOR: Charlize Theron adopterte sønnen Jackson i 2012, og i sommer fikk hun hjem lille August.  Foto: NTB scanpix
TOBARNSMOR: Charlize Theron adopterte sønnen Jackson i 2012, og i sommer fikk hun hjem lille August. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Monster»-skjønnheten Charlize Theron (40) adopterte sønnen Jackson (3) i 2012 og i sommer adopterte hun datteren August, så hun har god erfaring rundt prosessen.

- Jennifer synes det hele er svært skremmende, men Charlize har forsikret henne om at alt vil gå veldig fint, sier kilden.

Aniston skal ha satt stor pris på rådene fra venninnen, og føler at tiden er perfekt for å stifte en familie nå siden hun ikke har noen filmprosjekter fremover.

- Hun er klar for å få barn. Både hun og Justin gleder seg til å bli foreldre, forteller kilden.

Går i eksens fotspor

Dersom Jennifer og Justin velger å adoptere, går hun i samme retning som eksmannen Brad Pitt (51), som hun var gift med fra 2000 til 2005.

Paret brøt da han møtte den vakre skuespilleren Angelina Jolie (40), og siden har paret fått seks barn sammen, tre av dem adopterte.

Selv om bruddet mellom Aniston og Pitt ikke var av det fredeligste slaget, er de nå begge glade over at den andre har funnet lykken igjen.

- Brad er kjempeglad på Jennifers vegne. Han er fortsatt glad i henne og bryr seg mye om henne. Brad har alltid håpet at hun skulle finne kjærligheten igjen, sier en kilde til bladet Us Weekly.

EKSMANNEN: Jennifer Aniston og Brad Pitt var på starten av 2000-tallet et av Hollywoods største kjendispar. De brøt i 2005.  Foto: NTB scanpix
EKSMANNEN: Jennifer Aniston og Brad Pitt var på starten av 2000-tallet et av Hollywoods største kjendispar. De brøt i 2005. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Jennifer Aniston lettet på sløret etter bryllupet