- Hun er klar for å dumpe ham

Er det kroken på døra for godt for «Twilight»-paret?

SEOGHØR.NO: I suksessfilmene «Twilight» spiller Kristen Stewart (22) og Robert Pattinson (26) kjærester, og som kjent fant de tonen privat også.

Forholdet gikk derimot på et stort skjær i sjøen da Stewart innrømmet utroskap med «Snow White and the Huntsman»-regissøren Rupert Saunders (41) i fjor sommer.

«Harry Potter»-kjekkasen Pattinson viste imidlertid storsinn og tok sin angrende kjæreste tilbake. I følge RadarOnline skal det nå likevel blinke et rødt lys for turtelduene.

Den sexy skuespilleren skal i følge nettsiden føle seg oversett av Robert. Han befinner seg for tiden i Australia på filminnspilling, mens Kristen må være i Los Angeles på grunn av sin egen karriere.

Selv om paret jevnlig skal ha hatt kontakt på Skype i et forsøk på å bevare gnisten i forholdet, ser det nå ut som kjærestene er kommet til endestasjonen. «Twilight»-kjekkasen skal nemlig slite med å glemme fjorårets skandaløse svik fra sin kjære.

I følge RadarOnline skal faktisk paret bare ha blitt sammen igjen fordi de ikke har så stor vennekrets. De unge stjernene er kjent for å være veldig private, noe som skal være litt av grunnen til at de aldri har tatt kontakt med så mange andre mennesker.

Men nå kan det se ut til at de begge må gjøre akkurat dét...

Se video øverst i saken!

LES OGSÅ: - Han var utro mot Selena med Rihanna