TYNNERE ENN RENÉE?: Reese Witherspoon så nesten tynnere ut enn magre Renée Zellweger tirsdag. Foto: All Over Press
TYNNERE ENN RENÉE?: Reese Witherspoon så nesten tynnere ut enn magre Renée Zellweger tirsdag. Foto: All Over PressVis mer

- Hun er jo tynnere enn Renée!

Britiske medier mener Reese Witherspoon har blitt for tynn...

SEHER.NO:  Oscar-vinner Renée Zellweger (40) er blant Hollywood-stjernene som har fått mye omtalte for vekten sin de siste årene.
 
Amerikanske medier har lenge kritisert 40-åringen for hennes syltynne figur, og hevder hun er et dårlig forbilde for unge filmfans. At hun angivelig skal ha nektet å legge på seg i forbindelse med den tredje «Bridget Jones»-filmen, har også skapt furore blant slanke-kritikere.

Under det celebre Vera Wang-selskapet holdt av motebladet Vogue i Hollywood tirsdag, var det imidlertid ikke "Cold Mountain"-stjernen som fikk mest oppmerksomhet for sin slanke kropp, skriver Daily Mail. 

Siden bruddet med Jake Gyllenhaal tidligere i vinter har nemlig "Walk the Line"-skuespiller Reese Witherspoon (33) gått dramatisk ned i vekt, og britiske medier mener nå at hun nesten har blitt tynnere enn kollega Zellweger.

De to stjernene kom sammen på motefesten i Hollywood, og stilte villig opp til posering for de mange fotografene.

Selv om begge nå mottar kritikk for slanke rammer, så både Renée, som hadde på seg et lekkert burgunderrødt korsett og svart skjørt, og Reese, som var iført en sexy lilla minikjole, strålende lykkelige og opplagte ut.

Og selv om hun skal ha tatt bruddet med Gyllenhaal tungt, var det muligens en grunn til at Witherspoon så så godt ut tirsdag.

Ifølge Daily Mail har hun nemlig funnet lykken igjen. Denne gang med Hollywood-agent Jim Toth.


Paret skal angivelig ha blitt observert på flere hemmelige dater sammen, og venner av stjernen håper nå at Toth kan hjelpe Reese med å komme over Jake.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Renee er fortsatt radmager