- Hun er jo klin gæren!

Cecilie Steinmann Neess var spent på å se premiereaktuelle Linn Skåbers seriøse side.

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld var det premiere på Centralteaterets «Pieta», hvor Linn Skåber (44) har hovedrollen, og er alene på scenen.

Flere av skuespillerens celebre venner hadde tatt turen for å få med seg premieren, blant annet komikerkollega Cecilie Steinmann Neess, som har hatt det mye morsomt med Skåber.

- Det aller aller gøyeste vi gjør er at vi har pranks på Hege Schøyen. Hver gang Hege kom ned i garderoben så sa vi til henne at vi ikke musikere i dag, eller husk at i dag er alle døve eller noe sånt. Hege gikk rett på og ble helt stressa og veldig irritert, fortalte komikeren.

VENNER: Unni Wilhelmsen og Linn Skåber er gode venner, og hun forteller at de ikke er fremmed for en lang kveld på byen.  Foto: Se og Hør
VENNER: Unni Wilhelmsen og Linn Skåber er gode venner, og hun forteller at de ikke er fremmed for en lang kveld på byen. Foto: Se og Hør Vis mer

Sammen med Hege Schøyen holdt de forestillingen «Latter på latter» i fjor høst.

Skåber spiller Maria, som er en alkoholisert livsnyter med mange problemer i livet. Hun våkner på et hotellrom etter en tur på byen, og husker ingenting fra dagen før. Dette er noe Unni Wilhelmsen (43) kjente seg igjen i.

- Nå er jo jeg med i en bransje hvor sånt har skjedd, og jeg tror nok ikke verken Linn eller jeg er helt fremmed for det. Men vi har jo blitt voksne mennesker vi også, ler artisten. 

- Hun har alt

Elisabeth Andreassen kunne nesten ikke styre forventningene til forestillingen og skrøt fælt av skuespilleren. 

SPENT: Elisabeth Andreassen gledet seg stort til å se Linn Skåbers talent. Foto: Se og Hør
SPENT: Elisabeth Andreassen gledet seg stort til å se Linn Skåbers talent. Foto: Se og Hør Vis mer

-Jeg tror det blir helt fantastisk å se henne i en såpass seriøs forestilling. Hun er seriøs og gal og morsom. Hun har alt Linn Skåber, sier sangeren.

Cecili Steinmann Neess var nylig vitne til at Terje Sporsem (38) fikk seg en latter han sent vil glemme i «Årsrevyen med Harald Eia» på TV Norge.

Det var komikerkollega Janne Rønningen som var personen bak Sporsems latterkrampe.

- Det er mulig det er et veldig dumt spørsmål, men hva er egentlig forskjellen på en el-bil og en vanlig bil? spør Rønningen.

Og det er ikke en vanlig latterkule Sporsem blir utsatt for. Komikeren ser nesten ut til å falle av stolen i det han hører spørsmålet.

Se videoen under!

LES OGSÅ: Spørsmålet setter han helt ut