- Hun er jente og klarer å manipulere pappaen sin

Kristoffer Joner spiller ofte usympatiske typer, men én liten person sjarmerer den tøffe skuespilleren i senk.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kristoffer Joner (39) er kjent for å spille usympatiske roller, sist som den pedofile husfaren Bråthen i «Kongen av Bastøy». Nå er han tilbake som enda en rå karakter i rollen som Terje Orheim i «Kompani Orheim».

Filmen er basert på den tredje boken i Tore Renbergs romanserie om Jarle Orheim. Joner spiller en ettbarnsfar som ødelegge familien sin når han søker tilflukt i alkohol. Skuespilleren er selv far til en datter, og tror han gjør en god innsats i det virkelige liv.

- Jeg håper jeg er en god far. Du elsker barne dine mer enn noen ting annet og gjør hva som helst for dem, sier han til Seoghør.no.

Fra sitt forhold til Therese Grønner, som tok slutt i 2010, har Joner datteren Thea (8). Skuespilleren innrømmer at han er svak for 8-åringen som stadig tvinner ham rundt lillefingeren.

- Jeg skulle kanskje vært strengere av og til. Hun er jo jente og klarer å manipulere pappaen sin og vinner de fleste diskusjoner, men det må jeg bare slå meg til ro med, forteller skuespilleren.

Selv om «Kompani Orheim» til tider er svært brutal og skildrer alkoholmisbruk og vold, forteller ettbarnsfaren at filmen lærte ham noe om forholdet mellom barn og foreldre.

- Det jeg sitter igjen med er hvor lojale barn er mot foreldrene sine, uansett hva man gjør med dem så elsker de oss og står ved vår side.

Som en av Norges mest profilerte skuespillere var Joner en periode redd for at folk skulle gå lei, og vurderte å ta seg en pause, men et drastisk karriereskift blir det ikke med det første.

- Nå har jeg ikke jobbet med film på ganske lenge, og har egentlig en liten pause nå. Jeg prøver å lete litt etter andre ting og se om det kan være morsomt, men «ni til fire»-jobb…la oss se den litt an.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brukte egen erfaring i rollen som alkoholiker   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer