NØDSAMTALEN OFFENTLIGGJORT: En kvinne skal ha funnet Casey Johnson i gjestehuset sitt. Da skal Johnson etter all sannsynlighet allerede ha vært død. Foto: All Over Press
NØDSAMTALEN OFFENTLIGGJORT: En kvinne skal ha funnet Casey Johnson i gjestehuset sitt. Da skal Johnson etter all sannsynlighet allerede ha vært død. Foto: All Over PressVis mer

- Hun er iskald

Slik lød nødsamtalen da Tila Tequilas forlovede døde...

SEHER.NO: Milliardær-arvingen Casey Johnson (30) ble mandag funnet død. Hun var forlovet med MTV-stjernen Tila Tequila.

Nå er telefonsamtalen som ble foretatt da Johnson ble funnet offentliggjort. Det var en kvinne som ringte til nødsentralen, og skal ifølge People.com ha vært sikker på at Casey var død, fra det øyeblikket hun fant henne.

"Hun er iskald og hendene hennes er i ferd med å bli blå. Jeg har to andre mennesker med meg også, og vi tror alle sammen at hun er død", lyder samtalen ifølge nettstedet.

Innringeren er foreløpig ikke identifisert, men hun skal ha fortalt sentralen at Johnson på det tidspunktet var i gjestehuset sitt, og at hun trengte en ambulanse umiddelbart.

Kvinnen fra nødsentralen spurte om det kunne være begått et selvmord.

"Jeg vet ikke om det er selvmord. Det er ofte noe som går galt med medisinene hennes. Det er sannsynligvis på grunn av det", svarer innringeren.

Foreløpig har dødsårsaken ikke blitt kjent.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hun bodde med rotter