SLÅR TILBAKE: Sharon Osbourne føler seg truffet av kritikken fra TV-kollega Jane Leeves, men utelukker ikke at hun vil ta flere operasjoner.  Foto: All Over Press
SLÅR TILBAKE: Sharon Osbourne føler seg truffet av kritikken fra TV-kollega Jane Leeves, men utelukker ikke at hun vil ta flere operasjoner. Foto: All Over PressVis mer

- Hun er ingen stjerne!

Sharon Osbourne slår tilbake etter plastisk kirurgi-kritikken.

SEOGHØR.NO: Nylig angrep «Frasier»-skuespiller Jane Leeves (52) flere kjente navn i Hollywood og anklaget dem for å ha tatt diverse plastiske inngrep for å bevare skjønnheten. 

Meg Ryan (51), Melanie Griffith (55) og Sharon Osbourne (60) var noen av dem som fikk unngjelde.  

– Den blanke looken i ansiktet – huden hennes er strukket for mye! Og gropen mellom nesen og overleppen er borte. Det ser nesten apeaktig ut, mente Jane om Sharon. 

Ozzy Osbournes kone har selv fortalt at hun har fikset på utseende og innrømmet at operasjonene hennes er mislykket. Nå slår hun tilbake mot Leeves og sier at kommentaren hennes kanskje fører til flere inngrep. 

- Jeg har ikke operert noe mellom nesen og leppene, men nå som hun sa det kanskje jeg begynner å fokusere på det og må gjøre noe med det. Så takk for rådet.. fru.. alle har rett til sin egen mening, sa Osbourne under sitt eget program «The Talk» ifølge Contactmusic. 

Sharon setter også spørsmålstegn med Leeves stjernestatus.  

- Hun sammenligner seg selv med folk som er stjerner, hun er skuespiller og en veldig god en....men hun er ingen stjerne, konkluderer Osbourne. 

Britiske Jane Leeves er mest kjent for sin rolle som Daphne Moon i TV-serien «Frasier». De siste årene har hun hatt en av hovedrollene i komiserien «Hot in Cleveland».

LES OGSÅ: - Jeg er helt knust akkurat nå