Pamela Anderson:

- Hun er ikke til å kjenne igjen

Den tidligere «Baywatch»-stjernen vakte oppsikt på den røde løperen i Cannes.

- IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Pamela Anderson viste seg fram med en ny stil, da hun lørdag dukket opp på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes. Foto: NTB Scanpix
- IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Pamela Anderson viste seg fram med en ny stil, da hun lørdag dukket opp på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Pamela Anderson (49) ble verdensberømt på 90-tallet gjennom sin rolle som livredderen C.J. Parker i TV-serien «Baywatch».

Men da Anderson lørdag dukket opp på gallapremieren til filmen «120 beats per minute» under filmfestivalen i Cannes, var det mange forbipasserende som ble overrasket.

BERØMT BLONDINE: Pamela Anderson ble verdensberømt gjennom sin rolle i TV-serien «Baywatch». Foto: NTB Scanpix
BERØMT BLONDINE: Pamela Anderson ble verdensberømt gjennom sin rolle i TV-serien «Baywatch». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skuespilleren var nemlig vanskelig å kjenne igjen.

Håret var gredd tilbake i en stram frisyre og Anderson viste seg frem med mindre sminke enn hun har brukt ved liknende anledninger tidligere.

«Pamela Anderson, er det deg? Hun er ikke til å kjenne igjen», skriver bladet People i en kommentar.

Hollywood-stjernen hadde valgt en marineblå kjole for anledningen, og brukte ifølge People armbånd og øredobber fra designeren de Grisogono.

Pamela har foreløpig ikke kommentert sin nye stil.

Besøkte «Skavlan»

Det er imidlertid ikke bare på den røde løperen skuespilleren vekker oppsikt om dagen.

Da hun gjestet NRK-programmet «Skavlan» i mars, snakket hun om sitt nære vennskap med Wikileaks-grunnleggeren Julian Assange (45).

KJÆRESTE BAK LÅS: Under kveldens episode av «Skavlan» ble prøvde Frederik Skavlan å få Pamela til å røpe hemmeligheter om hennes romantiske forhold til Julian Assange. Video: NRK Vis mer

Assange har siden 2012 sittet i den ecuadorianske ambassaden i London, fordi Sverige har hatt en stående internasjonal arrestordre på ham etter anklager om seksuelle overgrep

Ifølge BBC har hun blitt observert på vei inn i den ecuadorianske ambassaden flere ganger. Daily Mail skriver at hun først ble sett på stedet i september 2014.

- Han er i fengsel og det gjør det litt vrient

«Dater dere?», spurte programleder Fredrik Skavlan.

- Vel, han er i fengsel, og det gjør det litt vrient. Vi ser hva som skjer når han slipper fri, men jeg har sannsynligvis brukt mer tid med ham enn noen annen mann, som er veldig rart, svarte Pamela.

Hun mener at forholdet har ført til mer fortjent oppmerksomhet rettet til Julian Assanges sak. Hun sier videre at hun ikke vil gå ut med private detaljer.

- Hun er ikke til å kjenne igjen

- Han er veldig sexy, konkluderte Anderson.

19. mai meldte Expressen at den svenske påtalemakten har opphevet arrestordren mot australieren.

LES OGSÅ: Nå svirrer kjærlighetsryktene mellom «Baywatch»-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer