FORANDRET SEG DRAMATISK: Da filmstjernen dukket på premieren til filmen «Jonah Hex» i forrige uke, var hun langt i fra den søte og naturlige looken hun hadde for seks år siden.
FORANDRET SEG DRAMATISK: Da filmstjernen dukket på premieren til filmen «Jonah Hex» i forrige uke, var hun langt i fra den søte og naturlige looken hun hadde for seks år siden.Vis mer

- Hun er ikke til å kjenne igjen

«Transformers»-stjernen har forandret seg dramatisk.

SEHER.NO: «Transformers»-stjernen Megan Fox (25) har forandret seg dramatisk siden hun entret rampelyset for seks år siden.

Da filmstjernen dukket på premieren til filmen «Jonah Hex» i forrige uke, var utseendet hennes langt fra den søte og naturlige looken hun hadde for seks år siden.

Det har ofte blitt spekulert i om Fox har tatt plastiske operasjoner. Plastiske kirurger hevder at stjernen skal ha operert nesen, leppene, og fått injisert botox i både pannen og rundt munnen. I tillegg hevdes det at hun har operert brystene.

- Megan pleide å være så naturlig sexy, det er derfor hun ble omtalt som den vakreste kvinnen på planeten. Men i det siste har hun vært alt for tynn og stiv. Hun ser rett og slett falsk ut, sier et øyenvitne i Hollywood til People.

Den amerikanske tabloidavisen skriver at Fox nesten var helt ugjenkjennelig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Gifter meg om 20 år