Hun er ikke til å kjenne igjen

Christina Aguilera blir latterliggjort i britisk presse etter dette opptrinnet.

BLIR LATTERLIGGJORT: - Disse Christina Aguilera-bildene kommer ikke til å komme med i familiealbumet, skriver The Sun om den noe rufsete superstjernens festantrekk. Foto: All Over Press
BLIR LATTERLIGGJORT: - Disse Christina Aguilera-bildene kommer ikke til å komme med i familiealbumet, skriver The Sun om den noe rufsete superstjernens festantrekk. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Disse Christina Aguilera-bildene kommer ikke til å komme med i familiealbumet.

Ordene tilhører den engelske avisen The Sun, som omtaler det faktum at sangstjernen ble tatt bilder av da hun søndag var på vei til en nattklubb i New York sammen med sin kjæreste, Matt Rutler.

Ifølge avisen ser det ut til at Aguilera (30) kun har brukt fem minutter på å gjøre seg klar før det feststemte aftenen. At Aguilera hadde kneppet halve håret var en ting, at de påmalte øyenbrynene hun har hatt i mange år var helt borte, en annen.

Enda verre var det dog at hun hadde skjorta litt vel åpen, slik at hennes oransje BH var ganske så synlig for fotografene og andre som ville se. Aguilera so derimot ikke til å bry seg nevneverdig om oppmerksomheten, og passerte lattermild forbi paparazziene.

Dette er derimot ikke den første gangen at 30-åringen velger å sjokkere i det siste. Nylig vakte hun stor oppsikt blant publikummerne under et opptak til talentshowet The Voice, der hun - ifølge nettstedet ShowbizSpy - valgte å lange ut mot Lady Gaga (25).

- Christina fortalte deltagerne i programmet at hun var ti ganger bedre enn Gaga, og sa at hennes rival var plagsom. Hun fortalte også at hun var overrasket over at Gaga noensinne ble en stjerne, fortalte en tilskuer til nettstedet forrige uke.

Tidligere i år ble hun latterliggjort da hun bommet på teksten til den amerikanske najonalsangen under Super Bowl.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected]seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Raste mot Lady GaGa foran sjokkert publikum  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer