- Hun er ikke til å kjenne igjen!

«Downton Abbey»-stjernene byttet ut stuepikeuniformene med gallakjoler.

TV-STJERNER: Jim Carter i rollen som mr. Mr. Carson, Penelope Wilton som Isobel Crawley og Siobhan Finneran som Sarah O'Brien i «Downton Abbey» Foto: NRK
TV-STJERNER: Jim Carter i rollen som mr. Mr. Carson, Penelope Wilton som Isobel Crawley og Siobhan Finneran som Sarah O'Brien i «Downton Abbey» Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Gjennom den populære TV-serien «Downton Abbey» - som her til lands sendes på NRK - har Siobhan Finneran (46) blitt verdenskjent som den strenge husholdersken «Sarah O'Brien».

Men da Finneran sammen med flere av kollegaene dukket opp på prisudelingen National Television Awards 25. januar, var det ikke mye som minnet om en konservativ stuepike fra 1920-tallet.

Finneran var nesten ikke til å kjenne igjen med sitt lange hår og utringete røde kjole.

Antrekket får flere moteeksperter til å trekke fram lovordene.

«O' Brien» har blitt het! Hvis de deler ut en Emmy-pris for beste kostyme, hår og make-up som forvandler noen komplett, så burde de som er ansvarlig for henne vinne den, skriver nettsiden The Clicker .com.

BBC bestemte i fjor at en tredje sesong av «Downton Abbey» vil bli laget, og få premiere i september.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Downton Abbeys ukjente forbannelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer