Hun er ikke til å kjenne igjen

Filmstjernen Sharon Stone fikk de forbipasserende til å klype seg i armen, da hun dukket opp uten sminke.

VALGTE Å SITTE I SKYGGEN: Mens både søsteren og venninnen satt i sola, valgte slitne Sharon å sitte i skyggen. Foto: All Over Press
VALGTE Å SITTE I SKYGGEN: Mens både søsteren og venninnen satt i sola, valgte slitne Sharon å sitte i skyggen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sharon Stone (54) har siden hun slo igjennom med filmen «Basic Instinct» i 1992 vært et av Hollywoods største sex-symbol.

Derfor var det mange forbipassernede som måtte klype seg i armen da de tirsdag så henne spise ute med sin søster og en venninne.

Sharon hadde verken stelt håret eller sminket seg og  utrolig sliten ut. Helt forskjellig fra da hun poserte toppløs i 2009.

Bare dager i forveien strålte hun på den røde løperen, under premieren av musikalen ”Million Dollar Quartet”.

Men hva som var grunnen til at hun valgte å kjøre en uformell stil tirsdag, er ikke kjent.

«Basic Instict»-skuespillerinnen er vant til å sjarmere menn. Selv om de er så mye som 27 år yngre, noe den argentiske modellen Martin Mica er (27). Hennes nyeste gutteleketøy.   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun er bare skinn og bein   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer