Hun er ikke sexy nok for Hollywood

- Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har blitt kalt usexy.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Anne Hathaway (31) forteller i et nytt intervju med Harpers Bazar, at livet i Hollywood er tøffere enn noen gang.

Hun blir nemlig fortalt gang på gang, at hun ikke er sexy nok for filmroller.

«Les Miserables»-skuespilleren har hatt stor suksess med blant annet «The Devil Wears Prada» og «The Dark Knight Rises».

CATWOMAN: Selv om  Anne Hathaway har spilt Catwoman, blir hun ikke sett på som sexy i Hollywood. Foto: Stella Pictures
CATWOMAN: Selv om Anne Hathaway har spilt Catwoman, blir hun ikke sett på som sexy i Hollywood. Foto: Stella Pictures Vis mer

I sistnevnte spilte hun sexy kattekvinne, men det er tydeligvis ikke nok for Hollywood-regissørene.- Selv om jeg har hatt mye suksess så har det ikke vært lett. Mange har sagt til meg at jeg ikke er sånn og sånn, og derfor kan jeg ikke spille diverse roller. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg er blitt fortalt at jeg ikke er sexy, sier Anne til Harpers Bazaar ifølge contactmusic.com.

LEI: Anne Hathaway er lei av å bli kalt uegnet for sexy roller.  Foto: Splash News/ All Over Press
LEI: Anne Hathaway er lei av å bli kalt uegnet for sexy roller. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Nå er hun aktuell i filmen «Interstellar», som har samme regissør som «The Dark Knight Rises». Hun er svært takknemlig for rollen.

- Da det ble offentliggjort at jeg skulle spille i Interstellar, så begynte telefonen heldigvis å ringe igjen, sier hun.

ROLLE: Anne Hathaway får kritikk for å virke kunstig.  Foto: XactpiX/Splash News/ All Over Press
ROLLE: Anne Hathaway får kritikk for å virke kunstig. Foto: XactpiX/Splash News/ All Over Press Vis mer

Skuespilleren har heller ikke noe godt rykte i bransjen. Howard Stern har tidligere uttalt at det virker som om hun spiller en rolle hele tiden.

- «Alle» hater Anne Hathaway, og jeg har også gitt uttrykk for at jeg gjør det samme, selv om jeg noen ganger ikke husker hvorfor. Men det virker som om hun er i en rolle konstant - og selv når hun mottar en pris spiller hun. Alt hun sier virker forhåndsskrevet og innøvd.

Under fjorårets Oscar-utdeling stakk Hathaway av med prisen for årets beste kvinnelige skuespiller, for sin rolle i musikalfilmen «Les Miserables», og fikk kritikk for også den talen.

LES OGSÅ: -Berømmelsen ødela meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer