- Hun er ikke riktig skrudd sammen

Eks-kjæresten hevder Katie Prices oppførsel gjorde ham gal av frustrasjon.

SLAKTER EKS-KJÆRESTENS OPPFØRSEL: Leandro Penna har ikke mye pent å si om modellen Katie Price, etter at paret denne uken gjorde det slutt. Foto: All Over Press
SLAKTER EKS-KJÆRESTENS OPPFØRSEL: Leandro Penna har ikke mye pent å si om modellen Katie Price, etter at paret denne uken gjorde det slutt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den kjente glamourmodellen og realitystjernen Katie Price (34)  - også kjent som Jordan - ga inntrykk av at hun og eks-kjæresten Leandro Penna hadde gjort det slutt i full fordragelighet, da hun onsdag kunngjorde bruddet på Twitter.

Men i et intervju med avisen The Sun sier Penna at det var han som gjorde slutt på det to år lange forholdet, fordi han var luta lei av Katies eksentriske oppførsel.

- Jeg forlot henne ganske enkelt fordi hun er gal. Hun er ikke riktig skrudd sammen. Jeg aner ikke hva som er galt med henne.

- Da jeg begynte å tenke på det her om dagen, fant jeg ut at jeg måtte pakke sakene mine og dra.

Bittert brudd
Penna vil ikke gå i detaljer om hva det er ved eks-kjæresten som har opprørt ham, men legger ikke skjul på at bruddet var av den bitre sorten.

- Det var ingenting annet jeg kunne gjøre. Hun gjorde meg gal, sier han til The Sun.

Katie Price skrev onsdag på sin hjemmeside at hun ønsker Penna lykke til med livet videre.

«Noen ganger tar forhold ganske enkelt slutt. Arbeid på forskjellige kontinenter, familieforpliktelser og karrierer, har ført til at vi er mye fra hverandre, selv når vi er i samme land. Dette har gjort det vanskelig å gå videre med forholdet,» skrev hun blant annet.

Price har foreløpig ikke kommentert de siste beskyldningene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørte brudd på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer