FORSVARER JESSICA: Kim Kardashian har sett seg lei av vektkritikken mot Jessica Simpson, og har nå for andre gang på ett år gått ut og forsvart stjernen. Foto: All Over Press
FORSVARER JESSICA: Kim Kardashian har sett seg lei av vektkritikken mot Jessica Simpson, og har nå for andre gang på ett år gått ut og forsvart stjernen. Foto: All Over PressVis mer

- Hun er ikke overvektig

Kim Kardashian forsvarer Jessica Simpson - igjen!

SEHER.NO: I januar opplevde popstjernen Jessica Simpson (29) å få mye presseomtale etter at hun gikk opp fra størrelse 2 til 8 i klær.

Realitystjernen og kjendisstylisten Kim Kardashian (30) var den gang en av kjendisene som gikk ut og forsvarte stjernen, og sa at kroppen hennes var flott.

Denne uken ble Simpson nok en gang offer for vekt-mobbing, da TV-kanalen Fox gjorde narr av rumpa hennes i beste sendetid.

Nå er Kim Kardashian igjen ute og forsvarer Simpson.

- Fox bør ikke gjøre narr av Jessica Simpson, som har en så fantastisk kropp, sier Kardashian til nettstedet Popeater.

- Hun er helt klart ikke overvektig, og det å le av det gir feil signaler til unge jenter, understreker hun.

Det var i pausen til en TV-sendt kamp i amerikansk fotball at to animerte utgaver av Dallas Cowboys-stjernene Marlon Barber og Jason Witten soøkte om Jessicas tydelige vektøkning i januar og hennes tidligere forhold til Cowboys-stjernen Tony Romo.
 
Både TV-kanalen Fox og sponsoren, Burger King, la seg flate og beklaget hendelsen tidligere denne uken.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Utsatt for ondskapsfulle Daisy-spøker