- Hun er ikke kjempeglad for dette

Therese Johaug reagerer på at hun blir brukt som trekkplaster i noe hun sa nei til.

IKKE FORNØYD: - Konsekvensen er at de framstår som utøvere som trekker seg fra forpliktelser i siste liten uten begrunnelse. Det er ikke bra, mener manager for blant andre Therese Johaug, Jørn Ernst. Marit Bjørgen (til venstre) stilte imidlertid til  Foto: Scanpix
IKKE FORNØYD: - Konsekvensen er at de framstår som utøvere som trekker seg fra forpliktelser i siste liten uten begrunnelse. Det er ikke bra, mener manager for blant andre Therese Johaug, Jørn Ernst. Marit Bjørgen (til venstre) stilte imidlertid til Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Torsdag ettermiddag ventet flere ventende barn spente på Therese Johaug ved Øygardstøl, 640 meter over havet innerst i Lysefjorden. Til tross for at den norske skijenta sto på startlista, stilte hun ikke til start i motbakkeløpet Lysebotn Opp, som torsdag innledet Blinkfestivalen i Sandnes.

Det gjorde heller ikke Vibeke Skofterud og Marthe Kristoffersen. Men det har sine årsaker. Ingen av dem var nemlig påmeldt, skriver Dagbladet.

Til avisen bekrefter jentenes manager Jørn Ernst at de alle tre hadde takket nei til invitasjonen de hadde fått. Nå reagerer de på at Johaug, Skofterud og Kristoffersen ikke ble strøket fra deltagerlistene for lenge siden.
 
- De blir brukt som trekkplaster for et arrangement de har takket nei til å delta i. Konsekvensen er at de framstår som utøvere som trekker seg fra forpliktelser i siste liten uten begrunnelse. Det er ikke bra, sier Ernst, som ikke vil bruke sterke ord som «misbrukt», til Dagbladet.
 
- Jeg vil ikke bruke et sånt ord. Dette er ikke noen «big deal» for jentene, men Therese er ikke
kjempehappy. Såpass kan jeg si.

Ifølge Jan Kvalheim, som har ansvaret for mediahenvendelser i World Event, mener dette ikke var en bevisst handling av arrangøren.

- Dette skyldes rett og slett en misforståelse mellom to personer i vår organisasjon. Det er bare å beklage, forteller Kvalheim.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun slår både Triana og Tone  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer