Angelina Jolie:

- Hun er ikke interessert i å date noen

Avviser at skuespilleren har fått ny kjæreste.

DEN GANG DA: Skuespillerne Angelina Jolie og Brad Pitt var sammen i en årrekke, og gift i to år, før de høsten 2016 gikk hver til sitt. Foto: NTB scanpix
DEN GANG DA: Skuespillerne Angelina Jolie og Brad Pitt var sammen i en årrekke, og gift i to år, før de høsten 2016 gikk hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Det er halvannet år siden Hollywood-stjernene Angelina Jolie (42) og Brad Pitt (54) annonserte at de hadde gått hver til sitt.

Den siste tiden har flere internasjonale nettsteder, deriblant Daily Mail, skrevet av Jolie har funnet lykken igjen med «en kjekk eiendomsmegler».

- Det er ikke seriøst ennå, men hun trives godt i selskapet hans, hevdet en kilde til nettstedet.

Nå avviser imidlertid kilder nær skuespilleren at Jolie har en ny mann i livet sitt.

- Angie dater ikke en eiendomsmegler. Hun dater ingen for øyeblikket. Ja, hun har møtt et par menn det siste året, men det har vært veldig useriøst, sier personen til Us Weekly.

En annen kilde sier det samme til nettstedet People.

- Hun fokuserer på barna og å være med dem. Hun er ikke interessert i å date i det hele tatt.

Liker ikke å være singel

I et intervju med The Telegraph tidligere i år fortalte Angelina at hun fremdeles sliter med å komme seg gjennom hverdagen etter bruddet.

- Det har vært vanskelig. Jeg liker ikke å være singel. Det er ikke noe jeg ønsket meg. Det finnes ikke noe fint ved det. Det er bare vanskelig. Noen ganger virker det som at jeg håndterer det fint, men sannheten er at jeg bare prøver å komme meg gjennom dagene. Følelsesmessig har det vært et vanskelig år, og jeg har også hatt noen helsemessige problemer. Så helsa mi er noe jeg må passe på, sa hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Selv om Angelina og Brad fremsto som et solid par offentlig, skal det ha stormet privat for stjerneparet. De var kjærester i 12 år, og har barna Maddox (16), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11) og tvillingene Knox og Vivienne (9) sammen.

Ikke lenge etter bryllupet i 2015, spilte paret i kjærlighetsdramaet «By the Sea» sammen. Dette var deres første prosjekt sammen siden de møttes på innspillingen til filmen «Mr. and Mrs. Smith».

«Salt»-skuespillerinnen har nå innrømmet at hun gikk inn i prosjektet med ektemannen for å bedre kommunikasjonen mellom dem.

- Vi møttes på jobb, og vi jobbet godt sammen, fortalte Angelina nylig i «The Hollywood Reporters» podcast, «Awards Chatter», meldte People.

- Et stort problem

I mai i fjor åpnet Brad Pitt seg for første gang om sin tid før bruddet.

- Jeg drakk for mye. Det ble et stort problem. Jeg er veldig glad for at det har gått et halvt år nå, det føles både godt og vondt, men jeg har fått kontroll over og kontakt med følelsene og sjelelivet mitt igjen, fortalte Brad Pitt i det eksklusive intervjuet med GQ Style.

Filmstjernen var også bekymret for at ungene skulle tro på ryktene som verserte etter bruddet.

- Jeg var redd for at barna skulle tro på det, og at vennene deres skulle stille for mange spørsmål. Selvsagt var mesteparten falske rykter som ble skrevet for å selge. Det såret meg, sa han.

​LES OGSÅ: Slår tilbake mot bildekritikken