GIKK BRÅTT: Katie forlot London-klubben langt tidligere enn ektemannen. Hun har benektet graviditetsrykter og gikk uten gifteringen. Foto: All Over Press
GIKK BRÅTT: Katie forlot London-klubben langt tidligere enn ektemannen. Hun har benektet graviditetsrykter og gikk uten gifteringen. Foto: All Over PressVis mer

- Hun er ikke gravid

Jordan benekter rykter for harde livet.

SEHER.NO: Den britiske glamourmodellen Katie Price, kjent som Jordan, og pop-ektemannen Peter Andre satte nok en gang fart i ryktene om at ekteskapet deres går mot slutten.

Onsdag kveld kom de sammen til en nattklubb i London, men de skal ha reist hjem med flere timers mellomrom.

Katie forlot trendstedet brått ved halvtretiden, med et mismodig uttrykk i ansiktet. Og Mail Online melder at hun nok en gang gikk uten gifteringen.

Peter snublet ut av klubben halvannen time senere. Dette kommer få dager etter at ekteparet måtte gå ut og avkrefte ryktene om at Jordan var gravid med sitt fjerde barn.

Det verserte flere historier om hvor morgenkvalm Jordan skal ha vært på en ferietur til Maldivene nylig. Det het at hun holdt seg unna alkohol og at hun konstant klaget på at hun var kvalm i tillegg til å stryke seg over magen.

- Hun er ikke gravid, har hennes talsperson sagt til Mail Online.

Britisk Katie og Peter planlegger å reise til Los Angeles i januar for en tremåneders periode for å spille inn en tv-serie som skal hete "Kate og Peter: Stateside".

Sammen er de to verdt flere millioner kroner, men hvis de skilles, vil de gå hardt utover varemerket deres.

- Ekteskapet deres ligner mer en forretningsavtale enn noe annet, har Kates venninne Kerry Kantona sagt til OK Magazine.

Katie har to barn med Peter, og en sønn med fotballspilleren Dwight Yorke.

LES OGSÅ: - Han burde skamme seg