- Hun er ikke gravid!

Popstjernen Avril Lavigne slår tilbake mot graviditetsryktene.

IKKE GRAVID: Popstjernens venner hevder at sangeren ikke venter barn med kjæresten Chad Kroeger. Foto: All Over Press
IKKE GRAVID: Popstjernens venner hevder at sangeren ikke venter barn med kjæresten Chad Kroeger. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har lenge versert rykter om at popstjernen Avril Lavigne (28), kjent for hitlåtene «Here's to never growing up» og «Sk8ter Boi», er gravid.

Da sangeren nylig ble observert i London så det ut som om Avril var gravid, da stjernen tydelig viste frem en liten kul på magen.

Nå hevder derimot venner av Lavigne at det hele bare var popstjernens kjole som hadde foldet seg feil.

- Hun er ikke gravid. Kjolen foldet seg på en rar måte når hun gikk ut av bilen, sier en kilde til JustJared.com.

Avril Lavigne og kjæresten Chad Kroeger er i full gang med bryllupsforberedelsene, etter at de forlovet seg i august i fjor.

Det vil si, Kroeger er kanskje ikke like forberedt som Lavigne. I et intervju med radiokanalen KIIS-FM fortalte hun nemlig at hun holder store hemmeligheter for forloveden.

- Bryllupet kommer til å bli spektakulært, og det kommer til å være et tema-bryllup. Vi gjør det stort, men Chad vet langt ifra alt som kommer til å skje, sier hun.

Kroeger, som er frontfigur i rockebandet Nickelback, gikk ned på kne med en 14 karats diamantring.

LES OGSÅ: - Han får ikke vite om bryllupsplanene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer