- Hun er ikke bra for deg

Bradley Coopers mor setter foten ned, og krever at sønnen slutter å date Zoe Saldana.

ALLE GODE TING ER TRE?: Zoe Saldana og Bradley Cooper prøver å redde forholdet, etter at de to gjorde det slutt ved juletider i fjor. Foto: All Over Press
ALLE GODE TING ER TRE?: Zoe Saldana og Bradley Cooper prøver å redde forholdet, etter at de to gjorde det slutt ved juletider i fjor. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Til tross for at Bradley Coopers (38) mor Gloria Cooper tidligere har gitt uttrykk for at hun har likt sønnens av-og-på-kjæreste Zoe Saldana (34), har hun nå gjort helomvending.

Nå krever hun nemlig at sønnen slutter å se 34-åringen fordi at hun mener at skuespillerinnen ikke er en god nok match for Bradley, skriver RadarOnline.

- Selv om det ble slutt mellom Bradley og Zoe rett før nyttår, dater de to igjen, til Glorias store forferdelse. Hun sier at forholdet allerede har gått til grunne to ganger, og forstår ikke poenget med å fortsette på noe som aldri kommer til å bli noe av, sier kilden.

Zoe og Bradley møtte hverandre for første gang da begge to spilte i filmen «The Words» i 2011. Paret slo for første gang opp i mars i fjor, og hadde siden et halvt års pause før det ble slutt på nytt igjen ved juletider.

- Som de fleste andre mødre er Gloria veldig beskyttende overfor sønnen sin, og krever å bli godt kjent med kjærestene hans. Hun og Bradleys ekskjæreste Renee Zellweger er veldig gode venninner den dag i dag, men hun fant ikke helt tonen med Zoe, hevder kilden.

Er alle gode ting tre for «verdens mest sexy mann» og den 34 år gamle skjønnheten?
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer