- Hun er ikke anorektisk

Megan Fox kan ikke noe for sin sylslanke figur, mener treneren hennes.

SYLSLANK: I en ny reklamekampanje for Armani viser Hollywood-skuespiller Megan Fox frem sin svært slanke kropp. Ifølge hennes personlige trener har stjernen trøbbel med å legge på seg...   Foto: Stella  Pictures
SYLSLANK: I en ny reklamekampanje for Armani viser Hollywood-skuespiller Megan Fox frem sin svært slanke kropp. Ifølge hennes personlige trener har stjernen trøbbel med å legge på seg... Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren og «Transformers»-stjernen Megan Fox (24) har nylig stilt svært lettkledd i flere nye reklamekampanjer for designermerket Armani.

På de lettkledde bildene viser 24-åringen frem sin sylslanke figur, og også andre bilder har fått ryktene til å gå om skuespilleren. Fox skal angivelig gå på en veldig streng diett og ha et sykelig forhold til kroppen sin.

Nå avviser imidlertid skjønnhetens personlige trener, Harley Pasternak, spekulasjonene om at hun skal slite med spiseforstyrrelser. Han innrømmer at han er bekymret over at hun blir for tynn, men hevder at hun ikke kan noe for det.

- Tro det eller ei, men hun har bare en utrolig rask forbrenning. Så treningen hennes handler om å definere og forme kroppen hennes, ikke om å gå ned i vekt. For henne gjelder det å spise nok av de riktige tingene, og hun er langt ifra anorektisk, sier han til HollywoodLife.

Ifølge treningseksperten blir Fox veldig lei seg når hun hører at folk tror hun har en spiseforstyrrelse, særlig siden hun visstnok sliter med å gå opp i vekt.

- Noen ganger blir hun frustrert fordi hun selv synes hun trenger å legge på seg. Så hun driver faktisk med styrketrening for å beholde muskelvevet sitt, avslører han.

Pasternak mener også at skuespillerens veltrente mage først og fremst skyldes hennes gode gener, men han legger heller ikke skjul på at de jobber hardt og grundig for å sikre Megan Fox en flat og sterk mage og en svært liten midje...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Derfor fikk Sheen sparken