SPRER HAT: - Hun er i helvete nå, vær du sikker. Hun skulle ha lyttet til Gud. Nå er det for sent, skriver Margie Phelps om Elizabeth Taylor.  Foto: Scanpix/All over press
SPRER HAT: - Hun er i helvete nå, vær du sikker. Hun skulle ha lyttet til Gud. Nå er det for sent, skriver Margie Phelps om Elizabeth Taylor. Foto: Scanpix/All over press Vis mer

- Hun er i helvete nå!

I natt ble Elizabeth Taylor begravet, men til minnestunden om noen dager er det varslet demonstrasjoner.

Publisert
SEHER.NO: Kjendisene har sørget og aviser verden over har minnet filmlegenden Elizabeth Taylor, etter at hun døde 79 år gammel onsdag kveld. I natt ble hun begravet under en svært privat seremoni på Forest Lawn Memorial Park, omgitt av 50 av sine nærmeste venner.

Seremonien begynte 15 minutter etter oppsatt tid, noe som var et av Taylors egne ønsker.
 
- Hun ønsket til og med å være forsinket til sin egen begravelse, sier en talsperson for familien til People.

Seinere ble hun stedt til hvile i The Great Mausoleum, på same sted som Michael Jackson også er begravet. 

Men ikke alle sørger over ikonets bortgang. Nå er det ventet demonstrasjoner når det seinere blir en kjendistung minnestund for Taylor.

- Hun er i helvete nå, vær du sikker. Hun skulle ha lyttet til Gud. Nå er det for sent, skriver Margie Phelps på Twitter.

Hun er datteren til grunnleggeren av Westboro Baptist Church. Sekten er kjent for å spre sitt hat under profilerte begravelser. De har blant annet demonstrert under begravelsen til Michael Jackson, under begravelsen til amerikanske soldater og rockestjernen Ronnie James Dio. Alltid har budskapet vært at de døde kommer til å havne i helvete.

Sekten har også tidligere gått ut mot det svenske kongehuset, og uttalt at «Gud hater Sverige», etter at man i nabolandet dømte en pastor for hans uttalelser om homoseksuelle, skriver Aftonbladet.

Ifølge TMZ er det Elizabeth Taylors engasjement for homofile og mot AIDS, som skal ha forarget Westboro Baptist Church.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Journalisten bak nekrologen hennes døde for 6 år siden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer