PÅ BEINA IGJEN: - Jeg vil heller dø på scenen enn å forlate den på grunn av utmattelse, sier Lady Gaga til en radiostasjon på New Zealand Foto: All Over Press
PÅ BEINA IGJEN: - Jeg vil heller dø på scenen enn å forlate den på grunn av utmattelse, sier Lady Gaga til en radiostasjon på New Zealand Foto: All Over PressVis mer

- Hun er i ferd med å tippe over

Lady Gaga avslører hvorfor hun krøp på scenen...

SEHER.NO: Popstjernen Lady Gaga (23) har blitt kjent for sin spesielle stil og sine spektakulære scenesshow. Men noen ganger blir det for mye for superstjernen. Nylig kollapset divaen tre ganger under en konsert på New Zealand.

- Jeg hadde forferdelig jetlag. Jeg besvimte tre ganger på scenen, men jeg greide å stable meg på beina igjen. Jeg vil heller dø på scenen enn å forlate den på grunn av utmattelse, sier hun til radioprogrammet «Kyle and Jackie O».

Det er ikke første gang Lady Gaga besvimer på scenen, hun har flere ganger tidligere måtte avlyse konserter fordi hun har vært utmattet. Hun har også blitt hentet i ambulanse.

En kilde forteller at hun muligens lider av stressrelatert sykdom knyttet til det å være kjendis.

- Hun er i ferd med å tippe over, hun er bare et menneske, sier kilden til People.com

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jeg gråt i flere timer