- Hun er i ferd med å miste håret

Kat Von Ds stressende liv begynner visst å gå på helsa løs.

<strong>STRESSA:</strong> TV-stjernen Kat Von D er angivelig i ferd med å bli skallet, som en følge av et stressfylt liv og utallige hårbehandlinger. Her er hun på vei inn i en ventende taxi i New York tidligere denne måneden. Foto: All Over Press
STRESSA: TV-stjernen Kat Von D er angivelig i ferd med å bli skallet, som en følge av et stressfylt liv og utallige hårbehandlinger. Her er hun på vei inn i en ventende taxi i New York tidligere denne måneden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tett tatoverte TV-stjernen Kat Von D (29) er vanligvis opptatt av å ha utseendet i orden.

«LA Ink»-stjernen viser seg sjelden på TV-skjermen uten nyfarget, stylet hår og kraftig, forseggjort sminke. Men nå begynner visst imaget til 29-åringen å gå i oppløsning, skal man tro en ikke navngitt kilde nær stjernen. Hennes stressende tilværelse får henne nemlig til å miste håret!

- Kat har flere skallede partier på hodet. Det skyldes stress, og er mye verre enn noen på hennes alder burde oppleve.

- All fargingen og behandlingen hun gir håret sitt, kombinert med alt stresset, begynner endelig å ta sin toll. Hun har begynt å bestille parykker ved siden av det løshåret og de hårforlengelsene hun allerede bruker, sier kilden til RadarOnline

Om det angivelige hårtapet virkelig skyldes stress, er det kanskje ikke så rart. Kat Von D har nemlig noen stormfulle måneder bak seg.

TV-kjendisen vakte først oppsikt da hun forlovet seg med Jesse James, Sandra Bullocks eksmann, kun syv måneder etter skilsmissen deres. Da fikk hun blant annet huden full fra stripperen Michelle McGee, som hadde en het affære med Jesse James mens han var gift.

- Kat, hva i all verden er det du tenker på? Jeg var sammen med James da han var gift... Han er ikke trofast, det finnes ikke en eneste trofast knokkel i kroppen hans, tordnet «Bombshell» McGee dengang.

I juni svirret ryktene om at det noe skandaløse forholdet var gått i oppløsning, men i august ble det kjent at Kat og Jesse igjen er forlovet. Midt oppi den stormfulle perioden i forholdet kom også avgjørelsen om at serien hennes «LA Ink» skal tas av lufta.

- Jeg får vondt av henne, for de hårløse flekkene er fæle! Påkjenningen det er å miste håret gjør henne bare mer stresset, slik at hun mister enda mer hår, hevder kilden videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er de 40 «Jakten»-frierne 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer