<strong>KAN BLI GULL VERDT:</strong> Avtalen med TV 2 kan bli gull verdt for Rachel Nordtømme, og vil antagelig bli hennes store gjennombrudd i rampelyset.  Foto: Scanpix
KAN BLI GULL VERDT: Avtalen med TV 2 kan bli gull verdt for Rachel Nordtømme, og vil antagelig bli hennes store gjennombrudd i rampelyset. Foto: Scanpix Vis mer

- Hun er i ferd med å etablere seg som A-kjendis

TV 2-avtalen kan bli gull verdt for Rachel Nordtømme.

SEHER.NO:  Tirsdag kveld meldte TV 2 at skikonge Petter Northug jrs. friidrettskjæreste, Rachel Nordtømme (21), skal jobbe som reporter under ski-VM i Oslo.

Sportssjef i TV 2, Bjørn Taalesen, bekreftet også dette overfor Seher.no.

- Det stemmer at hun skal jobbe for oss, men jeg kan ikke kommentere dette ytterligere siden jeg ikke har jobbet med dette i detalj, sa Taalesen til Seher.no tirsdag.


Etter det Seher.no kjenner er planen at den populære friidrettsutøveren, som også har blitt en ettertraktet modell, skal lage videoblogg for TV 2 under mesterskapet.

Nordtømme har i flere måneder hatt stor suksess med sin private blogg (ekstern lenke) og også laget trenings-nettserien «Timeout med Tina og Rachel» for nettstedet adressa.no.

I onsdagens utgave av Dagbladet hevder medieeksperter at avtalen med TV 2 kan bli gull verdt for Nordtømme, og at det kan markere hennes store gjennombrudd i rampelyset.

- Rachel Nordtømme er i ferd med å etablere seg som A-kjendis, hun er «up and coming», og selvsagt er det en stor mulighet for henne å få eksponere seg på en kommersiell kanal midt i prime-time, sier tv-og radiodirektør Espen Barås Bye i Mediebyrået OMD til avisen.

Om det blir TV 2-jobbing på Nordtømme, er imidlertid usikkert. For kort tid etter at TV 2 avslørte nyheten tirsdag, kom Northugs pressekontakt, Otto Ulseth, med en kontrabeskjed, som skapte full forvirring .

- Så vidt meg bekjent skal ikke Rachel jobbe for TV 2 under VM, men drifte bloggen sin på vanlig måte, sa Ulseth til Dagbladet tirsdag kveld. 

Teamet rundt Northug mente de burde vært informert om at kanalen vil hyre inn Petters kjæreste til ski-VM, som er et svært viktig mesterskap for OL-vinneren. Sent tirsdag kveld meldte TV 2 at de setter seg ned med Team Northug og Ulseth onsdag for å diskutere avtalen Nordtømme har gjort med reporter Ernst A. Lersveen, og komme frem til en mulig enighet.

- Vi ønsker at dette skal være en utelukkende positiv opplevelse for alle parter, derfor setter vi oss ned med Team Northug i morgen, er blant det redaksjonssjef i TV 2, Vegard Jansen Hagen, skriver i en epost til Dagbladet.

Det har foreløpig ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med Rachel Nordtømme.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Rachel Nordtømme til TV 2

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer