UNGGUTT: Liam Payne skal ha falt for åtte år eldre Leona Lewis. Foto: FameFlynet
UNGGUTT: Liam Payne skal ha falt for åtte år eldre Leona Lewis. Foto: FameFlynetVis mer

- Hun er hot!

One Direction-Liam og popstjerne Leona Lewis dater.

SEOGHØR.NO: De har begge to gjort karriere ut av deltakelse i britiske X Factor, og nå ser det jammen ut til at postjernene dater.

27 år gamle Leona Lewis, kjent for slagere som «Bleeding love» og «A moment like this», dater nemlig One Direction-medlem Liam Payne (19), skriver DailyMail.

- Vi er gode venner. Vi ser hverandre så ofte vi kan, selv om vi begge er opptatt på hver vår kant, sier Lewis ifølge nettstedet.

Også 19-åringen er åpen om sine følelser for popstjernen:

- Jeg har en «crush» på Leona, hun er hot!

Men selv om de er travle med sine respektive popkarrierer, og Leona titt og ofte føler seg ensom, forteller hun at hun er glad for å kunne kommunisere med venner og familie via Skype.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

- Innimellom kan jeg kan føle meg ensom når jeg er på turné, og ofte er trangen etter å se venner og familie sterk. Men heldigvis finnes det så mange måter å kommunisere på, sånn som for eksempel å bruke Skype, så jeg prøver å gjøre det så ofte som mulig.

Leona og Liam har begge avsluttet tidligere forhold. Hun i 2010 med elektrikeren Lou Al-Chamaa, og han så sent som i slutten av september i år med danser-kjæresten Danielle Peazer, som han var sammen med i to år.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: One Direction-Harry trosser drapstruslene