Hun er Hollywoods nye stil-favoritt

19 år gamle Nicola Peltz tar den røde løperen med storm.

I ÅR: De siste månedene har 19-åringen utviklet en mer elegant og samtidig avslappet stil, delvis takket være sin stjernestylist. på «Transformers: Age of Extinction»-premieren i Berlin forrige helg tok hun nok pusten fra de fleste. Foto: B. Cool/Splash News/All Over Press
I ÅR: De siste månedene har 19-åringen utviklet en mer elegant og samtidig avslappet stil, delvis takket være sin stjernestylist. på «Transformers: Age of Extinction»-premieren i Berlin forrige helg tok hun nok pusten fra de fleste. Foto: B. Cool/Splash News/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2011 var hun nominert til en Razzie Award i kategorien «verste kvinnelige birolle» for sin innsats i filmen «The Last Airbender», men siden den gang har det bare gått oppover for Nicola Peltz (19).

Hun har gjort suksess som Bradley Martin i thriller-serien «Bates Motel», og nå er hun aktuell med en av hovedrollene i «Transformers: Age of Extinction».

Men foreløpig er det kanskje på den røde løperen 19-åringen har gjort seg aller mest bemerket.

De siste månedene har hun gang på gang tatt pusten fra moteelskere i diverse lekre antrekk mens hun har promotert «Transformers»-filmen, og The Hollywood Reporter har erklært henne som en «stigende stil-stjerne».

Ifølge nettsiden er det kjendisstylist Leslie Fremar, som har stjerner som Julianne Moore og Reese Witherspoon på kundelisten, som lurer i kulissene bak Peltz' nye «it»-stil.

Den unge skuespilleren er allerede blitt kjent for å kombinere elegante, men sensuelle antrekk med en avslappet og kul fremtoning.

- Ærlig talt, så tror jeg det handler om hvordan du har på deg antrekket, om du føler deg vel i det eller ikke. Og så har jeg den beste stylisten, hun er fantastisk, understreker Peltz overfor E!.

«Transformers: Age of Extinction» har norsk kinopremiere 11. juli.

LES OGSÅ: Nå er de endelig gift!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer