Lady Gaga:

- Hun er hodestups forelsket i ham

Popstjernens venner forguder hennes nye kjæreste.

NY MANN: Da Super Bowl ble holdt i Florida sist måned viste Lady Gaga seg hånd i hånd med Michael Polansky. Foto: NTB scanpix
NY MANN: Da Super Bowl ble holdt i Florida sist måned viste Lady Gaga seg hånd i hånd med Michael Polansky. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist måned kom den hyggelige nyheten om at Lady Gaga (33) hadde funnet kjærligheten med investoren Michael Polansky (41).

Etter å først ha blitt fotografert sammen med en «mystisk mann» på en romantisk weekend-tur til Miami, valgte popstjernen i begynnelsen av februar å gå «Insta official» med Polansky.

Da delte nemlig Gaga et bilde av seg selv på Instagram hvor hun satt tett sammenkrøllet på 41-åringens fang.

«Vi hadde det så gøy i Miami. Elsker alle mine 'little monsters' og fans, dere er best», skrev hun den gang, og henviste til konserten hun avholdt i den tropiske byen, der hennes nye kjæreste altså var med.

I etterkant av avsløringen om den gryende romansen har «Poker Face»-stjernen postet en rekke søte bilder av seg og Polansky på sosiale medier. På Valentines Day delte hun blant annet dette bildet sammen med følgende tekst:

«Happy Valentine’s Day!! "Babe, har jeg leppestift over hele meg?" Happy v-day til alle mine monstre!!! Jeg elsker dere!!!»

«Oppslukt av hverandre»

Nå hevder venner nær artisten at hun er hodestups forelsket i sin nye flamme. Dette til tross for at duoen bare har datet hverandre noen få måneder.

- Forholdet er på kort tid blitt veldig seriøst, og kjemien mellom dem er til å ta og føle på, forteller en kilde til Entertainment Tonight, ifølge Contact Music.

Gaga skal først ha ønsket å holde den nye romansen skjult ettersom det nylig ble slutt mellom henne og lydteknikeren Dan Horton, men følelsene skal ha tatt overhånd.

- I begynnelsen ville hun ikke snakke om det fordi hun akkurat hadde kommet ut av et annet forhold. Hun tenkte det var best å ta det rolig, men ettersom tiltrekningen mellom dem var så sterk ble det vanskelig å holde ting hemmelig. De tilbragte så mye tid sammen at hun til slutt bestemte seg for å gjøre det offisielt på Instagram, sier kilden videre, ifølge nettstedet.

33-åringen hadde nemlig absolutt ikke forventet å bli involvert med en ny mann så raskt etter siste brudd.

- Men nå forteller hun vennene sine at hun er hodestups forelsket i ham. Alle som har sett dem sammen kan se at de har en spesiell kjemi. De er helt oppslukt av hverandre. Vennene har ikke sett henne så lykkelig på flere år. De forguder ham også, fortsetter kilden, ifølge Contact Music.

To brutte forlovelser

Michael Polansky har studert ved prestisjeskolen Harvard, der han tok en grad i matematikk og informatikk, skriver Page Six.

I dag driver han Institute for Cancer Immunotherapy - som i sin tid ble grunnlagt av Facebook-medgründer Sean Parker. Han er i tillegg sjef for Parker Groups, en paraplyorganisasjon skapt av samme mann.

Det skal ha oppstått søt musikk mellom Polansky og Gaga allerede i fjor. De møttes trolig i Los Angeles på et veldedig arrangementet hjemme hos Parker, og har holdt på siden. På nyttårsaften ble de to blant annet observert sammen i Las Vegas.

Saken fortsetter nedenfor.

FALL: Under en konsert i Las Vegas tok Lady Gaga en fan opp på scenen. Det var kanskje ikke så lurt. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Foto: CNN Vis mer

Det er nå ganske nøyaktig ett år siden bruddet mellom Lady Gaga og agenten Christian Carino (51) ble kjent. Duoen hadde da vært kjærester i to år, og hadde forlovet seg kun tre måneder i forveien.

- Det funket bare ikke. Forhold tar slutt, fortalte en kilde til nettstedet, og la samtidig til at det ikke lå noe dramatikk bak valget.

Dette bekreftet også en av sangerens representanter overfor People.

Et drøyt år før sangfuglen forelsket seg i agenten sin, brøt hun også forlovelsen med sin daværende kjæreste, Taylor Kinney (38). De hadde da vært sammen i fem år.

LES OGSÅ: Ben Affleck: - De er offisielt sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer