<strong>KJERRING:</strong> Skal man tro Audrina Patridge sin ekskjæreste, så er hun både bortskjemt, hjerteløs og råtten. Her avbildet på avslutningsfesten til realityserien «The Hills», som Patridge fikk sitt gjennombrudd med.  Foto: Stella Pictures
KJERRING: Skal man tro Audrina Patridge sin ekskjæreste, så er hun både bortskjemt, hjerteløs og råtten. Her avbildet på avslutningsfesten til realityserien «The Hills», som Patridge fikk sitt gjennombrudd med. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun er hjerteløs og råtten

TV-stjernens ekskjæreste er ikke nådig på Twitter...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «The Hills»-stjernen Audrina Patridge (25) er i vinden om dagen. Etter suksessen med MTV-serien har hun deltatt i programmet «Dancing With The Stars», og hun er snart aktuell med sin egen TV-serie «Audrina». 

Men det stormer også på mer ubehagelig vis rundt TV-stjernen for tiden. 25-åringen gjorde det nylig slutt med den australske BMX-kjøreren Corey Bohan (28), noe han tydeligvis liker dårlig. Bohan har nemlig brukt mye plass på Twitter-profilen sin til brutale kommentarer i etterkant av bruddet.
 
- En jente som bare får «ja» av alle rundt seg vokser opp til å bli en hjerteløs, kald og usikker person. Det er ganske trist, twitret han torsdag.

Ifølge RadarOnline skal dette være den siste og mest siviliserte postingen hans om ekskjæresten, mens flesteparten av de tidligere, sintere beskjedene nå er blitt slettet. Den tøffe ekstremsportkjøreren har heller ikke vært redd for å dele sine egne følelser med Twitter-leserne.

- På tide å ta seg sammen og slutte å være så trist! En viss kvinne vil alltid være tom og råtten fra innerst til ytterst. Man kan ikke elske en hjerteløs kvinne, skrev han på Twitter onsdag denne uken. 

Kanksje BMX-kjøreren er spesielt opprørt på grunn av ryktene om Patridge sin hete flørt med polospilleren Nic Roldan - en kamerat av Storbritannias prins Harry (26)? Under innspillingen av skjønnhetens nye TV-serie i Florida nylig skal de to ha møttes, og det skal raskt ha oppstått gnister mellom dem.

- Gjennom hele kvelden lo de sammen og klarte ikke å holde hendene unna hverandre. Audrina så ut til å ha sitt livs kveld, hun danset og minglet med gjestene, men man kunne se at hun var spesielt opptatt av Nic, sier en kilde til UsWeekly.

Patridge skal ha slått opp med Bohan tidlig i mars, skriver UsWeekly. De to møttes i 2008, før de både slo opp og ble sammen igjen i 2009. Ifølge UsWeekly hadde de et på-og-av-forhold gjennom 2009, før de igjen ble kjærester mot slutten av 2010. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er han sammen med 18 år yngre kvinne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer