- Hun er hevnlysten og bitter

For første gang snakker «Farmen»-deltageren ut etter kritikken.

SLÅR TILBAKE: - Tone ble klippet og limt til en uskyldig spe liten pike på «Farmen». Vi andre har ofte lurt på hva som rører seg i topplokket hos henne, mener Eirik Fønstelien. Foto: TV 2
SLÅR TILBAKE: - Tone ble klippet og limt til en uskyldig spe liten pike på «Farmen». Vi andre har ofte lurt på hva som rører seg i topplokket hos henne, mener Eirik Fønstelien. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I onsdagens episode av TV 2-programmet «Farmen» ble Eirik Fønstelien (24) valgt til førstekjempe av storbonden - og eks-kompis - Simon Fjeld Mengaaen (21). Lørdag må han dermed, ettersom Simon som storbonde er immun, ut i tvekamp mot den siste gjenværende mannlige deltageren, Leif Birger Mækinen (53).

For noen dager siden tok både Fjeld Mengaaen og Eiriks tidligere flørt, Tone Gudrun Fjalestad, til orde mot 24-åringen fra Grimstad.

- Få beina ned på jorda, Eirik! Kanskje han bør gå inn i seg selv, sa Fjalestad, mens Simon mente at han er sleip og at han ikke går av veien for å svikte noen.
 
Til Seher.no snakker Eirik nå for første gang ut om dramaet de siste dagene. Og han angrer ikke på det som skjedde på Tranøya-gården.
 
- Å lage et reality-program der alt går på skinner kan sikkert glede en liten gruppe, men er for meg det kjedeligste som kan sendes på TV. «Farmen» er et spill der det er om å gjøre å vinne uten regler rundt taktikk og sabotasje, sier Fønstelien, som fnyser av Simon og Karins utsagn.

- Mener Simon og Tone at dette er feil, ja, da får de jammen meg forklare overfor meg hvorfor de i det hele tatt pratet taktikk på «Farmen»...

Spesielt kritisk er han til kvinnen han hadde en lite vellykket flørt med under innspillingen av programmet.

- Årsaken til at ikke hvem som helst andre enn Tone uttaler seg på dette området tror jeg er fordi hun er hevnlysten og bitter. Men jeg synes hun skal ta det med slående ro, ettersom hun ble klippet og limt til en uskyldig spe liten pike på «Farmen». Vi andre har ofte lurt på hva som rører seg i topplokket hos henne, mener Eirik.

- Er du så sleip som disse to vil ha det til?

- Jeg tror ikke jeg er noe verre enn folk flest. Hvis man kun tenker på at jeg tok separatordelen i «Farmen», så var jeg iallefall så ærlig overfor seerne at jeg viste på TV at jeg tok den. Dette skaper bare god TV. Jeg kunne selvfølgelig aldri sagt eller vist noe, og sluppet dette raseriet.

Til Seher.no sier Tone Gudrun at hun er imponert over at «Eirik for første gang i historien uttaler seg i forhold til Farmen».

- Så flott at Eirik kommer fram fra hiet sitt! Men jeg var aldri ute etter en debatt rundt dette, jeg ville bare vise at jeg ikke er et dumsnilt rådyr. Ja, jeg benyttet muligheten til å kommentere Eiriks adferd da Seher.no kontaktet meg i forhold til bråket rundt den separatordelen han tok, men denne delen hadde ikke så mye med det å gjøre, sier hun.

31-åringen understreker at det var hun som kom nærmest Fønstelien under oppholdet på Farmen.

- Hvis jeg er dristig nok til å påpeke at Eirik har både sterke og svake sider, må det være nettopp fordi jeg kom under huden på ham. Jeg vil driste meg enda lenger og skildre de svake sidene hans som svært skumle - av to årsaker: For det første skjønner han det ikke selv, for det andre går det ut over de han er glad i, sier «Farmen»-deltageren, som påpeker at hun ikke er bitter, til Seher.no.

Hun utdyper:

- Vi får alle ros og kritikk. Dessverre blir Eirik aggressiv når han får denne kritikken.

Eirik Fønstelien lar seg ikke såre etter uttalelsene de siste dagene.

- Jeg vil ikke bruke så sterkt ord som såret, men jeg syns jo at det er litt dumt at det skal bli et sånt munnhuggeri, men jeg tror ikke media er så uskyldige når det gjelder å markere kritikken, mener han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brøt reglene under Farmen