- Hun er helt utslitt

Venner av Drew Barrymore frykter for den høygravide filmstjernens helse.

TØFF GRAVIDITET: Drew Barrymores venner frykter for filmstjernens helse, fordi hun nekter å roe ned på jobbetempoet, selv om hun snart nærmer seg terminen for sin kommende baby. Foto: Stella Pictures
TØFF GRAVIDITET: Drew Barrymores venner frykter for filmstjernens helse, fordi hun nekter å roe ned på jobbetempoet, selv om hun snart nærmer seg terminen for sin kommende baby. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De glade nyhetene har stått i kø i 2012 for «Charlie's Angels»-skuespilleren Drew Barrymore (37), etter at hun siden januar både har forlovet seg, blitt gravid og giftet seg.

Men nå frykter Barrymores venner at det begivenhetsrike året, og spesielt graviditeten er iferd med å slite ut skuespilleren.

- Hun er utslitt. Hun prøver å holde seg i form ved hjelp av yoga, men hun føler seg veldig trøtt, sier en venn til bladet Closer.

Drews situasjon blir ikke lettere av at hun ifølge Daily Mail nekter å trappe ned på jobbingen, selv om fødselen nærmer seg med stormskritt.

37-åringen har allerede flere filmer under planlegging, og har også lånt ut stemmen sin til animasjonsserien «Family Guy».

Til tross for hardkjøret og vennenes bekymringer har Barrymore selv sagt at hun gjerne vil ha flere barn med ektemannen Will Kopelman i fremtiden.

- Vi starter med en... Så får vi se hvordan det går. Skulle vi bli velsignet med flere, ville det vært vidunderlig, sa hun i et intervju med TV-programlederen Jay Leno i februar.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem gifteringen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer