KYSSER PÅ TERRASSEN: Russell Brand får ikke nok av sin nye popstjernekjæreste Katy Perry. Nå er han klar for barn. Foto: All Over Press
KYSSER PÅ TERRASSEN: Russell Brand får ikke nok av sin nye popstjernekjæreste Katy Perry. Nå er han klar for barn. Foto: All Over PressVis mer

- Hun er helt utrolig

Før sto skandalene i kø, nå har Katy Perry klart å temme villmannen Russell Brand.

SEHER.NO: Komikeren Russell Brand (34) har tidligere vært best kjent for sitt utstrakte alkohol- og narkotika-misbruk, i tillegg til et stort antall sex-partnere blant Storbritannias jetsett-elite.

Men etter at Brand - som i fjor spilte i filmen "Dumpet av Sarah Marshall" - møtte popstjernen Katy Perry (25) tidligere i år, hevder han at han har blitt en ny mann.

I et intervju med Sunday Times avslører den stormforelskete moromannen at han nå har drømmer om å stifte familie med Katy.

- Ja faktisk. Det er sju år siden jeg tok narkotika. Jeg har spilt i en film, og jeg føler ikke at jeg må slåss så mye. Jeg har blitt lei av fest-karusellen, sier han til avisa.

Russell har de siste ukene flere ganger blitt observert kyssende og klemmende på sin nye drømmekvinne - som blant annet er kjent for hitsangen "I kissed a girl".

I tillegg til innflytelsen fra Perry - som kommer fra en religiøs baptist-familie - takker Brand også yoga og meditasjon for at han har klart å legge om livet sitt.

- Katy er utrolig. Jeg lever på en helt annen måte for øyeblikket, sier han til Sunday Times.
Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901(kr 1)!

LES OGSÅ: - De er vilt forelsket