UTBRENT: Etter kollapsen ligger Charlotte hjemme og forsøker å hvile mens hun får støtte fra familien.  Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no
UTBRENT: Etter kollapsen ligger Charlotte hjemme og forsøker å hvile mens hun får støtte fra familien. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.noVis mer

- Hun er helt utbrent

Charlotte Perrelli i hui og hast til sykehus

SEHER.NO: Grand Prix-stjernen Charlotte Perrelli (33) har i følge Expressen kollapset, og ble i går sendt akutt til sykehus. Artisten er nå sykmeldt og har avlyst sine kommende konserter.

- Jeg har aldri sett henne så dårlig. Legene har tatt masse prøver. Jeg og alle andre er urolige, forteller hennes manager Staffan Jordansson.

Charlotte skulle i går ha stått på scenen på en dansegalla i Sverige, men i stede ble det en akutt ferd til sykehuset.

- Det har helt enkelt blitt for mye for henne. Charlotte og kroppen hennes orket ikke mer. Det sa stopp. Jeg har under våre 11 år sammen aldri sett henne så dårlig, fortsetter manageren.

Perrelli har jobbet hardt i det siste året, blant annet i forbindelse med Grand Prix, hvor hun fikk hard medfart i media, og ble kaldt kaldt både Porno-Tanya, kattekvinne og transvestitt.

- Hun er helt utbrent. Det har blitt for mye. Nå i etterkant innser jeg at vi burde sagt stopp, sier Staffan Jordansson.

Nå ligger Charlotte hjemme og forsøker å hvile mens hun får støtte fra familien.

Charlotte Perrelli havnet på en 18.plass i årets Grand Prix, noe hun ikke tok lett på. Etter nederlaget skal den svenske artisten ha brutt sammen i følge Expressen.

Charlotte og hennes ektemann meddelte nylig at de har bestemt seg for å ta en time out i ekteskapet.

Manageren Staffan Jordansson venter nå på svar på prøvene legene tok, og Perrelli er foreløpig sykmeldt i minst én uke.

LES OGSÅ: GP-Maria lanseres i Sverige