- Hun er helt knust

Kjærligheten skal ha tatt slutt for popprinsessen.

SLUTT? Ifølge National Enquirer skal forholdet mellom Spears og manageren ha tatt slutt. Foto: All Over Press
SLUTT? Ifølge National Enquirer skal forholdet mellom Spears og manageren ha tatt slutt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er National Enquirer som ifølge FemaleFirst hevder at Britney Spears (27) skal ha blitt dumpet av managaren Jason Trawick (37).

Ifølge nettstedet skal kjæresten ha følt seg presset til å gifte seg med popprinsessen, noe han ikke hadde lyst til.

Brintey - som har to sønner med eksmannen Kevin Federline - skal ha vært desperat etter å gå til alters med kjæresten, noe som skal ha vært grunnen til bruddet.

- Det gikk for fort, og det var for tidlig for Jason. Han likte ikke presset Britney og familien la på ham. Han sa til Britney gang på gang at han ikke kom til å gifte seg med henne, men hun nektet å tro på han. Hun trodde hun kunne få Jason til å ombestemme seg ved å bli gravid, sier en kilde ifølge FemaleFirst.

- Jason fortalte henne at han trenger tid for seg selv. Hun er helt knust, forteller kilden.

Britney og Trawick ble først koblet som et par i mars, og senest i forrige uke skal artisten ha blitt observert med en stor diamantring på fingeren - noe som satte fart i forlovelsesryktene.

Det ble også nylig hevdet at blondinen skal ha konvertert til jødedommen for å få sin jødiske kjæreste til å gifte seg med henne. Spears skal ved flere anledninger ha blitt observert med en jødestjerne rundt halsen.

I 2005 giftet popprinsessen seg med Jason Alexander, men fikk ekteskapet annullert etter bare 55 timer. Ekteskapet med Kevin Federline tok slutt i 2006. Britney Spears og Federline har to sønner sammen, nemlig Jayden James (2) og Sean Preston (3).

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:
Derfor synger Britney alltid playback

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer