FORTVILET: Ifølge kilder skal tapet av hunden ha gått sterkt inn på popstjernen. Foto: AP
FORTVILET: Ifølge kilder skal tapet av hunden ha gått sterkt inn på popstjernen. Foto: APVis mer

- Hun er helt knust

Vennene er bekymret for Jessica Simpson etter at hunden forsvant...

SEHER.NO: I forrige uke ble det kjent at popstjernen Jessica Simpsons (29) lille hund Daisy, skal ha blitt tatt av en prærieulv, og at 29-åringen frykter den er blitt drept.

Jessica skaffet seg hunden, som er en maltese poodle-cross, altså blanding av poodle og malteser, mens hun var sammen med eksmannen Nick Lachey i 2004, og elsket hunden over alt på denne jord.

Nå er vennene til Simpson svært bekymret for stjernen etter at hun mistet kjæledyret sitt.

- Hun er veldig lei seg, men hun har ikke mistet helt kontroll. Hun kommer seg gjennom dette, men det er som å miste et familiemedlem. Hun fokuserer på jobb og bruker tiden sin sammen med familien og venner, forteller en kilde til People.

Til tross for at Simpson utlovde dusør til de som kunne hjelpe henne med å finne igjen hunden, er det fremdeles ingen spor etter kjæledyret.

Daisy skal ha vært popstjernens viktigste støtte i livet, og ifølge kilder skal hunden ha vært den artisten trøstet seg på når noe gikk galt i livet, og var en hun virkelig kunne stole på.

- Daisy ville aldri sviktet henne. Daisy var alltid der for henne. Dette er alvorlig. Jessica er knust.

Simpson skal også ha støttet seg på Daisy - som skal ha vært en av Hollywoods mest bortskjemte hunder - hvis hun var lei seg på grunn av kjærlighetsproblemer.

- Hun gråt seg i søvn og brukte Daisy som pute, forteller en kilde til People.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:
- Er de sammen igjen?